2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
مننونم گلم...دکتر البرزی تو مامه؟

نه دکتر البرزی شیراز هستن. من از اول تحت نظر دکتر البرزی برای نازایی بودم ولی اصلا به کسی پیشنهاد نمیکنم. چون خیلی بداخلاق هستن واصلا وقت برای مریض نمی‌گذارند. ولی مرکز مام خیلی عالی هست

سلام الیناجان نبودی تاپیک خلوت بود😬‌ ببین به نظر من موضوع فقط آب نخوردن و نخوابیدن نیست که حتما اون ...

مرسی گلی  دیگه این دفه باید زور بیشتری بزنم. زود خوابیدن خیلی برام سخته و گوشی دست نگرفتن از اون سخت تر. اینو باید درستش کنم. چه خبر؟ تو چه مرحله ای هستی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم زالودرمانی وبادکش پروستات برای همسرتون عالیه وروغن گل سرخ هرشب زیر ناف ودور کمرشون بمالید  ...

مرسی عزیزم. اتفاقا شوهرم خودش میگه رو کمرم بادکش بذار. من حوصله نکردم تا حالا. بس که گیر خودمم. روغن گل سرخو نشنیده بودم. دکتر به خودم گفته بود روغن بابونه ماساژ بده. پس برای مردا روغن گل سرخ خوبه؟ بادکش مردا مگه همون کمر و شکم نیست؟

سلام دوستان.خانومایی که مثل من 5 انتقال یا بیشتر منفی شدن چطوری خودتون رو آروم کردین؟ خیلی سخته...از ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم. برات دعا میکنم خدا بهت آرامش بده انشالله که قویتر میری جلو همین که میگی میری دنبالش یعنی امید داری این غم یکی دو روز هست بعد آروم میشی درسته فراموش نمیشه ولی عزیزم به چیزای خوب فکر کنم توی این دنیا خیلی مشکلات هست که این دربارش هیچه به خدا. توکلت رو از دست نده هممون یه جاهایی ناراحت شدیم کم آوردیم فقط خدا به دادمون برسه انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پریودات منظمه این ماه چندم شدی والله منم اگه نشه این بار بدونه وقفه بعد عید مراکز باز بشه دوباره میر ...

سلام پروانه جون خوبی؟ایشالا به سلامتی گلم ...انتقال دادی؟من امروز روز دوازده انتقالم ...دیروز ازمایش بتا دادم متاسفانه گفتن مشکوکه باید دوباره تکرار کنی ....ولی من امیدمو از دست دادم ....عزیزم ایشالا که مثبت بشی

خداروشکر عزیزم الهی که نینی نازت سالم بیادبغلت ...من دوباربهت پیام دادم فک کنم ندیدی 😬

سلام نازنین جون ممنونم همینطور نینیِ تو عزیزم انشالله به سلامتی و خوشی بغلش کنی...

مطمئنی به من پیام دادی شاید اسممو اشتباه تگ کردی،من الان پیامامو نگا کردم پیامی ازت نیست که من ندیده باشم😁😃به هرحال مرسی که بیادم بودی عزیزم

سلام پروانه جون خوبی؟ایشالا به سلامتی گلم ...انتقال دادی؟من امروز روز دوازده انتقالم ...دیروز ازمایش ...

بازم اینکه مشکوک باشه جای امید داره عزیز. ان شاالله که بیای خبرای خوب بدی. منم بی بی چک امروزم منفی شد.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

دوستای مهربونم سلام. دعا کنید پریود شم که برم تو سیکل🙏 توکل بر خدا. هنوز پریود نشدم از جمعه شب که آخرین قرص ال دیمو خوردم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰