2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
آخه من تازه ۶انتقالم. یه کم زوده برای علائم بارداری. 

نه زودنیست.اگه جنینهات پنج روزه بودن امروزیازده روزشونه ومامان شدی.بلاخره هورمونهات بهم ریختن

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم انشالله هممون بچه هامونو صحیح و سالم بغل کنیم بیشتر ترسم از تاثیر انتی بیوتیک زیلد رو جنی ...

ببین من موکوس داشتم تو ادرار که نمیدونم همون ترشح محسوب میشه یا نه. منم یه دوره آزیترو استفاده کردم. حتما دکترت میدونه چیکار میکنه، نگران نباش عزیز دلم، اخه عفونت دور از جونت باعث سوراخ شدن کیسه آب میشه، حتما دکترت دیده سود آنتی بیوتیک بیشتر از ضررشه.  

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام الان براي تعيين جنسيت پيش كدوم دكتر رفتين؟

عزیزم من بعد انتقال منفی دیگه بیخیال جنسیت شدم ازاول هم خودم نمیخواستم بخاطر همسرم رفتم  انجام دادم ... ماه بعداز انتقال که منفی شدم طبیعی باردارشدم 

مامان ماهک عزیز سلام  . ممنونم از اینکه هر وقت سوال پرسیدم با حوصله جواب دادی  من امروز ا ...

سلام عزیزم اره باید بری دکتر ژنتیک یکم معطل می کنن  ولی اره روالش همینه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
متاسفم عزیزم  نه دیگه ولی بزار دو روز دیگه باز برو از بده

اینبار میخام تهران شما تو این تاپیک فعال تری کدوم دکتر برم ک عالیه؟؟اخه اینبار خراش هم داشتم ومنفی شدم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
متاسفم عزیزم  نه دیگه ولی بزار دو روز دیگه باز برو از بده

من دیروز امپولامو نزدم ولی شیاف و استرادیولمو یبار گذاشتم دیروز بد دیشب یکم لک دیدم صبحم ترشح خونی دیدم از چیه؟؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
وای نگم برات که متنفرم از این سارا امیر عجم یه بیسواد به تمامه. چه بود حالا 

اتفاقا هربار برا من خوب تجویز کرده خداروشکر .ماه پیشم کلی بهم مکمل داد 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان بخدا منم حال تورو دارم .امروز رفتم دکتر براهمسرم داروهاشو بنویسه نسخه .بخدا محل سگ بهم نداد ...

خدا دست هممونو باید خودش بگیره من واقعا اشکم‌در اومده دیشب چنان دعوایی با همسرم راه انداختم که هر کی بود مستقیم میرفت دادگاه تقاضای طلاق میداد.من کلا آدم زودجوشیم کوچکترین حرفی بهم زدی قیامته.دیروزم همسرم ی کلمه گفت ساعت ۸شبه تا الان نرفتی خونه خطرناکه که شروع کردم چشمامو بستم دهنمو باز کردم .جالبه بدونی هرگز از حرفامم پشیمون نمیشم خخخخ.

جوری سرش جیغ میزدم خواهرم گوشیمو گرفت قطع کرد 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خداروشکر ...ایشالا همه چی عالی پیش میره برات 

فدات عزیزم