2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ن عزیزم نمدونم چرا خدا نخاست بهم بده از طرفی میترسم بیام تهران و اونجام منفی بشم اخه هیسترو کردم رحم ...

الیت جان یه چیزی میخوام بگم تجربه خودمه من دی ۹۸ پانکچر کردم برای اولین بار ۱۳تا جنین گفتم تعیین جنسیت ۱۱تاش از بین رفت یک پسر و دختر سالم انتقال دادم اسفند منفی شد تو پیامبران اومدم برج ۵ امسال بیمارستان مهر پانکچر مجدد شدم 12تا جنین ۶تا دادم تعیین جنسیت ۱پسر سالم موند انتقال دادم آبان منفی شد 

۱۸بهمن دوتا جنین بدون تعیین جنسیت انتقال دادم که شنبه انشاالله معلوم میشه

چیزی که خیلی تحقیق کردم با خود پاتوبیولوژی کریمی نژاد تو شهرک غرب صحبت کردم و....به یک نتیجه علمی رسیدم پی جی دی جنین رو ضعیف میکنه و احتمال مثبت شدن رو پایین میاره به نظرم کسی اینکارو کنه که فرزند داره نه اینکه نداره البته حرفم به این معنی نیست که پی جی دی جواب نمیده اما احتمال رو پایین میاره اگر واقعا فرزند اول هست خیلی ‌پافشاری نکنیم بدون فرزند بودن خیلی سخته خدا نصیب هیچکس نکنه......

من پنج پریود دوره قبلم رفته بودم و سونوم کردن و از توی سونو ذخیرمم تشخیص دادن تمام رحم و غیره هم چک ...

من سري قبل ٨ پريودي سونو كردن  همون داپلر گفتن  ذخيره تخمكت  خوبه فوليكول زياد داري و به خاطر تيروييد ١ ماه عقب افتاد ، شما از خودشون شنيدين كه اخر اسفند عمل نميكنن ؟من حساب كردم ٦ اسفند بريود ميشم تا عمل ميشه اخراي اسفند حدودا١٢ بريودي عمل ميكنن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مشکلم هیدروسالپنگ بودن لوله های رحم هست. مشکل دیگه ای نداشتم. هفت بار قبلی شیراز انجام دادم ولی ا ...

گلم میشه بگی چطور تشخیص دادن لوله هیدرو داری؟ برا این مشکل داروی خاصی میدن یا عملی چیزی لازمه؟

فقط از خدا ميخوام به هركدوممون يدونه صحيح و سالمشو بده اينهمه عذاب تموم بشه خدايا خودت نظري كن😔

قربون خدا برم انشالله. انشالله که خدا هم بهمون نگاهی کنه. من که دلم خیلی میگیره نزدیکه پریودمه دپرسم کلا تولد همسرمم نزدیکه چی میشد روز تولدش کادوش این بود که بابا شده آخه چرا بعضیا اینقد راحت بچه دار میشن یا بعدش میگن ناخواسته بوده یا نمیخوایم ای خدا قربون حکمتت. انشالله که حق فاطمه زهرا با این دل شکسته دعا میکنم همه منتظرا مادر بشن زود زود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ارزو جون مردمو زنده شدم فقط رو غيرتم موندم جيغ نزدم😭😭😭😭😭😭خانم صالحي منشي مطب ميگفت عجيب بود صد ...

درد که داره ولی ارزش داره .من بعد از اینکه از تخت اومدم پایین دیگه درد نداشتم. حالا اشکال نداره عزیزم .ان شاالله مثبت بشه آزمایشت همه اینا یادت می ره 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم از داروخانه لووتیروکسین بخر و روزی نصف قرص شروع کن فعلا تا نوبت دکترت هم برسه  نگران نبا ...

نه عزیزم دوقلو نیست ولی اینجوری یهویی رفته بالا

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من سري قبل ٨ پريودي سونو كردن  همون داپلر گفتن  ذخيره تخمكت  خوبه فوليكول زياد داري و ...

خوب پس همون اول پریود برید مطب. بله من از خود خانم دکتر شنیدم گفتن هفته آخر اسفندو جنین شناسی انگار نیست ولی تا اخر اسفند فکر کنم خود مرکز بازه فقط عمل‌ها انجام نمیشه. حدودا از سیزده پریود تا هجده پریود بسته به جواب بدن به داروها پانکچر روزش مشخص میشه مثلا برای من سیزدهم پریودم پانکچر شدم . بازم خودتون به دکترتون پیام بدید باهاش هماهنگ شید انشالله فکر کنم تا بیستم اسفند هم که بشه میرسید به عمل ولی بهتره باز یه پیام به دکترتون بدید و بگید ششم پریود میشید ببینید چی میگن شروع میکنن سیکلتونو یا ..... 

انشالله که همین اسفند پانکچر کنید و کلی جنین با کیفیت تشکیل شه براتون

در اندک من تویی فراوان یارب..
بچه ها دکتر خوب معرفی میکنید تو تهران؟ دکتر متخصص زنان مخصوص ای وی اف ایا باشه

سلام عزیزم

من فردا قراره ازمایش بدم امروز ۱۴ انتقالمه

دوسه روز بود سینه درد شدیدی داشتم انگار سوزن فرو میکردن

نفخ و کمر درد و دل درد پریودی هم داشتم تا دیشب

ولی امروز علائمم خ کمتر شدن

میدونم نباید به علائم خ فکر کرد ولی ناراحتم میگم نکنه که همش توهم بوده و الکی

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

خوب پس همون اول پریود برید مطب. بله من از خود خانم دکتر شنیدم گفتن هفته آخر اسفندو جنین شناسی انگار ...

من امروز  زنگ زدم مركز از منشي ها برسيدم گفتن  اگه درخواست بدين خود دكتر نصر پانكچر وانتقال رو انجام ميدن ويزيت فقط نميكنن

کیا قبل آزمایش روز ۱۵ انتقال، علائم داشتن و یهو علائمشون قطع شد

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

عزیزم مثبت فک کن انشاالله که فردا خبر مامان شدنت رو میدی

ان شاء الله

من امروز  زنگ زدم مركز از منشي ها برسيدم گفتن  اگه درخواست بدين خود دكتر نصر پانكچر وانتقا ...

بله درسته اگه بخواین به پذیرش میگین که عملو خود دکتر نصر انجام بدن و ویزیت رو تیمشون من خودم نخواستم و با خود دکتر علیرضایی خواستم عمل بشم گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..