2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
مرسی گلم به منم مدروکسی پرژسترون دادن که زودتر پریود بشم دیگه توکل بخدا امروز آخرین قرصمو میخورم بعد ...

خوب پس خوبه آره حتما پریودی تا اونموقع. 👌

آره دیگه کلا رزاقی یه ویژگی منفی داره بنظرم اونم همین رفت و آمدهای ناگهانیشه. منم دیگه خودمو سپردم به خدا گفتم اگرم رفت یه کاریش می کنم نهایتا. ممنون عزیزم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیست اندومتریوز داری؟  

نه 

لوله هام بسته بود دیماه انتقال دادم منفی شد یه جنین داشتم بعداز پریود اولم رفتم دکتر گفت تخمک اهدایی بگیر و پریود دومت بیا یرات وقا لاپاروسکوپی بزارم حالا دیروز رفتم فقط بهش تاکید کردم تخمک اهدایی نمیخوام همین رو انتقال میدم ایشالا میشه نشد یه بار دیگه پانکچر بشم گفت آخه ذخیرت خیلی کمه اصلا لاپاروسکوپی رو ول کن من که میخوام بعدش این دارو رو بدم از الان میدم یکی رو بزن یکی ۲۸ روز دیگه بعدش پریود شدی ال دی بخور ۵ روز مونده تموم بشه بیا سونو 

حالا دیروز داروخونه نداشت امروز گرفتم اصلا نمیدونم برای چی هست چجوری بزنم

سمر من دلشوره گرفتم گفتی هفته آخر جنین شناس نیست  اخه من 6پریود میشم اگه آخر این ماه جواب آزما ...

والا بمن دکتر گفت هفته آخر اسفند جنین شناس مام تعطیل میشه نمیدونم والا چی بگم به خود دکتر پیام بده بپرس گلم فک کنم نهایت تا بیستم اسفند عملهارو انجام میدن

در اندک من تویی فراوان یارب..
گفت ۳۲هفته هم بیا که برم سونو برا وزنش تو ۲۹هفته۱۲۸۶گرم بود بهم پودر ترومام داد.امروز رفتم بهداشت بر ...

امان از معده درد! نصفه شب دورراز جونت داشتم میمردم. از چهار و‌پنج صبح بیدارم، الانم سر کارم، برم خونه هم نمیتونم بخوابم! تو روز که کلا نمیتونستم بخوابم دیگه خواب شب هم برام آرزو شده. ترازو هم ندارم خودمو وزن کنم.سه شنبه وقت دکتر دارم، هفته دیگه هم احتمالا برم سونوی 32 هفته

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خوب پس خوبه آره حتما پریودی تا اونموقع. 👌 آره دیگه کلا رزاقی یه ویژگی منفی داره بنظرم اونم همین رف ...

بله درسته انشالله اینسری تا شمارو مامان نکنه هیچ جا نره😉

راستی دکتر رزاقی راجع به آندومتریوزت چی گفت فک کنم اگه اشتباه نکنم این مشکلتون بود درسته؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
امروز رفتم سونو گفت یکیشونم چروک شده هیچ نمیدونم چه خاکی کنم سرم

ببین عزیزم شما فکر کنم زخیرت کم باشه چرا این بارم تخمک کشی نمیکنی ویه بار دیگم انجام بدی بعد که جنینات زیاد شد تعیین جنسیت کنی

امان از معده درد! نصفه شب دورراز جونت داشتم میمردم. از چهار و‌پنج صبح بیدارم، الانم سر کارم، برم خون ...

منم امروز ی لحظه چنان درد گرفت ترسیدم .منم میترسم رو غذا بخابم اینقد خوابم میاد چند روزه بی خوابی کشیدم ولی مقاومت میکنم پای چشمام گود شده .اینقد حالم گرفتس چند روزه .مگه شما سرکار میرین؟

جواب آزمایش ایمنی انعقادیمو امروز گرفتم دوستای گلم نگاه کنید ببینید چه طوره لطفا  زینبی جون شم ...

عزیزم ازمایشات همه اش تو رنج نرماله خدارو شکر 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ببین عزیزم شما فکر کنم زخیرت کم باشه چرا این بارم تخمک کشی نمیکنی ویه بار دیگم انجام بدی بعد که جنین ...

دکتر نه قلب برام نوشته نه تست کرونا دادم هیچیم میزان نیست امروزم رفتم دکتر گفت یکیش چروک شده