2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
سلام خوبی عزیزم؟ انتقالت کی شد به سلامتی؟

سلام گلم ممنونم شکر.

والا منتظر پریودم انشالله اگه اوایل اسفند یکم تا دوم سومش پریود بشم دارو انتقال رو قراره شروع کنم اگه نه میفته به فروردین چون مرکز مام تا قبل هفته آخر اسفند عملهارو انجام میدن انگار جنین شناسشون هفته آخرو نیستن. 

خلاصه منتظرم تا ببینم خدا چی میخوا . شما چکار کردین تو چه مرحله ای هستین

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش عزیزم من که از ۱۸هفته این سفت شدنا رو دارم به دکترمم هفتع پیش گفتم که گاهی شکمم سفت میشه ...

واسه منم منظم نیست سی روز زیاده ی روز اصلا نیست نمیدونم فعلا که سپردم به خودش انشالله این هفته های پر استرس زودتر تموم بشه واسه هممون. دیگه سونو کی باید بری؟ به من گفت ۳۶ هفته ی سونو دیگه برو

ای جاانم بسلامتی عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم برات الهی که تمام مراحلو به خوشی و با آرامش طی کنی عزیزم

مرسی گلم سلامت باشی😍🙏♥️

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ببخشید ازت زیاد سوال میپرسم هزینه چقدر شد؟؟  خودشون گفتن برو ابن سینا؟؟

خواهش گلم هزینه فک کنم دویست و هفتاد شد نگفتن کجا خودم گفتم ابن سینا بدم گفتن اره

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام به همه دوستان دوستای عزیزم اصلا خودتون رو درگیر علایم و.... نکنید من تو 13 بار انتقالی که داشت ...

خدا حفظ کنه پسر گلتو😘من ۵بار انتقال منفی داشتم اونقدر روحیه ام داغون شده که دیگه بدنم نمیکشه،ولی شما ماشاالله خوب جنگیدی،خدا رو شکر به نتیجه رسیدی🌹دلیل این همه انتقال منفی میدونید چیه؟

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
سلام دوستان توروخدا کسی میدونه جواب بده من این ماه پانکچر شدم با 17تخمک که دکتر گفت هایپر شدی قرص ک ...

عزيزم منم هايپر شدم و مشكلي نداشتم، پنج روز بعدش انتقال دادم، فقط من شنبه كه پانكچرم بود، سه شنبه رفتم مطب سونو شدم كه دكترم حجم آب داخل لگن و وضعيت تخمدان هارو ببينه. از منشي بپرس شايد روال رو بدونه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرسی خیلی درد داره لامصب

بچه ها اينجا از البرز دارو راضي بودن

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
واسه منم منظم نیست سی روز زیاده ی روز اصلا نیست نمیدونم فعلا که سپردم به خودش انشالله این هفته های پ ...

گفت ۳۲هفته هم بیا که برم سونو برا وزنش تو ۲۹هفته۱۲۸۶گرم بود بهم پودر ترومام داد.امروز رفتم بهداشت برا همین عفونت برام ازمایش بنویسه میگه ازمایش نمیخاد کپسول سفکسیم ۴۰۰روزی یکی تای هفته بخورم بعدم خودمو وزن کردم ۲۵۰گرم پایین اومدم چند روزع بع خاطر یبوستم نه میتونم بخوابم نه غذا بخورم امروز یکم معدم بهتر شده بود غذا چند لقمه خوردم اینقد معدم درد گرفت صورتم زرد شده تو همین دو سه روزه .صدای قلبشو برام گذاشت خیالم راحت شد یکم تکوناشم داره بهتر میشه بعد از زدن امپولم 

عزيزم منم هايپر شدم و مشكلي نداشتم، پنج روز بعدش انتقال دادم، فقط من شنبه كه پانكچرم بود، سه شنبه رف ...

ممنون عزیز

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)