2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم رفتم سونو بچم ۳۶سانته ۱۰۳۰گرمه ۲۹هفته باپریودی هستم سن جنین هم ۲۸هفته و۳روزه دکترگفت باید ...

عزیز دلم🤩🤩🤩 قربون قد و بالا🤩🤩 دیروز پزشک سونو کرد قد رو نگفت بهم . ایشالا خدا حفظش کنه❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دفعه قبل فقط سینال روزی ۲تا و ارگالترون ۳تاروزای اخر این دفعه فعلا فقط۷تا پرگووریس.شما روز پانکچر ...

ببین، امروز ۱۷ سیکلم بود. دارو ها رو گفت از اول سیکل بعدی شروع کنم. روز ۹ سیکل برم سونو تا بگه کی پانکچر کنم.

فک کنم بار اول پانکچر۱۶سیکل بود ،باردومم ۱۵سیکل.

خدا کنه لتروزول خوب باشه برام🙏

سلام عزیزم من روز ۸ انتقالم هستم منم ۲ تا گرید bانتقال داد برام شما علائمی هم داشتی؟

خوشبختم گلم  فقط روز 4درد پریودی و روز 6هم درد پریودی دوبار شدید داشتم و 3روز اول خیلی پادرد و. کمردرد بودم 

سیاهدانه شنیدم خوب نیس الان بخورم اگرنه توخونه دارم. دفعه قبل که جنین هاکم شد دارهاتون چیابودن؟

یعنی چی؟قبل از پانکچر خوب نیست؟

من ماه دیگه پانکچر دارم چی خوبه بخورم؟

بله . یه دختر گل دارم ۵ سال و نیمشه

منم يه دختر ٥ سال ونيم دارم خدا حفظشون كنه راستي كدوم مركز ميري منم. تعيين جنسيتم ولي بين ايو اي با اي وي اف دودلم مركز مام ميرم راستش چون واقعا كسي رو پيش خودم ندارم از هايپرو اينا ميترسم

ممنونم عزیزم  3روزه بودن گلم

منم سه روز انتقال دادم

پس مثل همیم

شماهم دوتا انتقال دادین؟

چند سالتونه؟

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

من دفعه قبل فقط سینال روزی ۲تا و ارگالترون ۳تاروزای اخر این دفعه فعلا فقط۷تا پرگووریس.شما روز پانکچر ...

من داروهارو از روز سوم شروع كردم ايندفعه، سري پيش چون پارسال بود يادم نيست، پانكچرم روز پانزدهمم بود.روز يازدهم سونو شدم، بهم تاريخ پانكچر داد

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
شما روز چندی الهی خدا از دهنت بشنوه  الهی که خودتم مثبت بشی گلم

روز يازدهمم، پنج شنبه آزمايش دارم، مرسي عزيزم😍 مامانم ديروز ميگفت خواب ديده، خبر نداره بنده خدا كه ميكرو كردم. توكل به خدا، انشاالله بتونم دلشو شاد كنم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️