2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
پودر سنجد دارم ولی بقیه روندارم پس برم چندتاچیزاینطوری پودر کنم قاطی کنم بخورم 😋😋😋😋مویزمگه‌پودرد ...

اینا اینکارو می کردن صبحا هر کدوم و یعنی هر روز یکی و ۱ق غ بریز تو شیر روی گاز سه شیرم اضافه کن بخور 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شیافت اسمش چیه ؟ فرتیژست هست؟ چون فرتیژست فقط واژیناله نیم ساعت درازبکشی کافیه تو۲۰دیقه اول جذ ...

نه فرتیژست هم روش نوشته واژینال و مقعدی. هر ددتاش میشه استفاده کرد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دلستر پف میاره ماه اخرمیخورم ...پروتیینم مجبوری میخورم ولی باتخم مرغ کنارنمیام 😁😁😁

کباب و جوجه بخور 

حالا تخم‌مرغ و ول کن دوست نداری البته خیلی خوبه هااا ولی چیکارت کنم‌ نمی خکری 😊😊

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ای جونم فسقلی ببین من از یه پیجی تو اینیستا با تحقیق ازش پک بارداری گرفتم که انومالی گفت کمه ۲۸ هفته ...

آدرس پیجشو برام میذاری عزیزم؟ ممنون

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اینا اینکارو می کردن صبحا هر کدوم و یعنی هر روز یکی و ۱ق غ بریز تو شیر روی گاز سه شیرم اضافه کن بخور ...

اهان مرسی عزیزدلم حتما میخورم راستش من شیرهم نمیخوردم ولی مجبوری میخورم 😁

Vasta_organic اینه پیجش باز خودت ببین حالا بچه دنیا بیاد ببینم خوب بوده 😁😁

مرسی، منم گفتم این سری رفتم دکتر بهش بگم بازم سونو بنویسه اگه وزنش خوب بود که هیچی اگه نه که یه کم تقویتش کنم😊

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
روش نوشته فقط واژینال دکتربه من تاکید کرد که اینو رکتال نمیشه گذاشت 

برا من رو بستش نوشته جهت استعمال واژینال و مقعدی است. شاید برا شما شرکتش فرق میکرده. اینی که من دارم برا داروسازی ابوریحان هست

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
برا من رو بستش نوشته جهت استعمال واژینال و مقعدی است. شاید برا شما شرکتش فرق میکرده. اینی که من دارم ...

من همون تابستون برای انتقال استفاده کردم عزیزم جعبشو ندارم یادم نیس برای چه شرکتی بود ...ولی دکتربه من تاکید کرد ...اگه رکتال هم باشه که خوبه