2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
بله گلم تبریزی هستم پیش خانم دکتر پریسا موسی پور مرکز جهاد دانشگاهی  شمام اهل تبریزین؟

ای جان. منم پانکچرم با ایشون بود تو جهاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اصلا بهش فکر نکن من و جاریم با هم باردار بودیم  شکم من بزرگ بود شکم ایشون کوچیک بچه من ر ...

ممنون عزیزم، توکل به خدا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@زینبی_بابا     عزیزم سلام، حالت خوبه؟ من بخاطر سپتوم، هیستروسکوپی شدم. ب مدت 25 روز قر ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ نگران نباش عزیزم منم اون اواخر فقط پروژسترون ایرانی پیدا میکردم مشکلی نبود 😉😉😉😉

روز ۵ ام. هنوز خیلی مونده

عزيييزم چشم به هم بزني رفتي آزمايش و مياي خبر بتا مثبتت رو ميدي و خوشحالمون ميكني😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بله قطعا مطمئنم خيالت راحت راحت عزيزم .  منم دكتر عليرضايي هستم😉😉 آره پياده روي عاليه مخصوص ...

ممنون عزیزدلم ایشالا اول مثبتی خودت 

خیلی دکتر خوبیه و چقد باحوصله جواب میده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام عزيزان، روز دهم انتقال هستم، نزديك اذان صبح لرز اومد سراغم، خودمو گرم كردم خوب شدم، نماز خوندم و صبحانه خوردم، دوباره لرز اومد سراغم، تا الان كه ساعت ١٠ هست، زير دلم هم به تير كوچولو ميكشيد. كسي اينجوري بوده؟ سعي كردم نگران نباشم ولي نميتونم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
جواب میده من هرچی پرسیدم قشنگ جواب داد  معلومه خودشه ادمین نیست

عزیزم اگه منظورت دکتر علیرضایی هست فکر کنم خودش جواب میده. چون خودش پیج اینستاشو بهم داد گفت هر سوالی بپرسی خودم اونجا جوابت رو میدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزيزان، روز دهم انتقال هستم، نزديك اذان صبح لرز اومد سراغم، خودمو گرم كردم خوب شدم، نماز خوندم ...

معمولا اونایی که اینجوری بودن مامان شدن عزیزم. نه اینکه هر کی لرز نکنه منفیه ها. اما اینم برای خیلی ها یه نشونه مثبت شدن بود

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
معمولا اونایی که اینجوری بودن مامان شدن عزیزم. نه اینکه هر کی لرز نکنه منفیه ها. اما اینم برای خیلی ...

مرسي عزييييزم، انشاالله، انشاالله🌸