2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم رویان انجام دادم یکی از آزمایشایی ک دکتر نوشته بود رو نداشتن. نسخم رو ک دیدی هزینه اش 590 ...

آره انصافا هزینه هاش خیلی مناسبه ،نسخه بیرون از مرکز رو قبول کردن ؟گیر ندادن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستای عزیزم، آنوکسا برند زهراوی عالیه، اصلا متوجه نمیشین که تزریق کردین. اصلا اصلا درد نداره. از ال ...

والامن البرزمیزدمم خیلی میسوخت ولی اینجاخانمهامیگن البرزخیلی خوبه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
آره انصافا هزینه هاش خیلی مناسبه ،نسخه بیرون از مرکز رو قبول کردن ؟گیر ندادن ؟

قبل از اینکه دکتر برم، تماس گرفتم پرسیدم گفتن مشکلی نداره. روز آزمایش هم مشکلی پیش نیومد. اگه تونستی آزمایشای ایمنی، انعقادی ک رویان برات نوشت رو برام بزار. ک اگه چیز دیگه ای باید بدم، بگم ایموولوژیست اصفهان برام بنویسه.

یه خانومی رو رویان دیدم گفت آزمایشای کامل رو دکتر عارفی برام نوشته، چهار میلیون و نیم شد. مشکلش سقط مکرر بود. ازدواجش فامیلی بود.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دکتر هم تعجب کرده میگه دیر لانه گزینی کرده دیگه اما باید ببینیم چی میشه... جنین رو هفته دیگه میبین ...

ایشالله که میبینیش حتما.......عزیزم شما ایران که اومدی ۱۴ روز قرنطینه داشتی؟....اگه بخوای برگردی چجوریه؟موقع برگشت قرنطینه میکنن؟ 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم مکملت چیا هست؟  ال دی هم داری؟

اچ دی می خورم. ولی روزای اول اوکی بود. الان متفورنینم اضافه شده خودم میگم شاید بخاطر اونم باشه. روزی سه تا باید بشه.

اسید فولیک، دی ۳، اینوفولیک، امگا سه،  منیزیم بی۶، رویال ژلی، dhea, اینها هم هست

یعنی یجوری حالت تهوع دارم که از صبح که پا میشم هست تا شب.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

دوستان

يه جا خوندم كه در تخمدان چپ و راست نوبتی هرماه تخمک ایجاد میشه. یعنی اگه کسی لوله سمت راستش بسته باشه یا بر عکس، یه ماه در میون شانس بارداری طبیعی داره.

آخه من لوله سمت راستم بسته است😐

عزیزم 😍😍😍😍😆😆😆 ببین من حالا اون موقع میگفتم چرا واسه همه دو روزه فریز کردن واسه منو گذاشتن سه ...

خدايا واسه همه چيز بايد يه دليلي پيدا كنيم😂😂

خداياشكرت....❤️