2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من امروز يواشكي رفتم ظرف شستم، آخرم اومد سراغم😂 حوصلم نميشه همش بخوابم 

وای منم اصلا آدم یکجا نشینی نیستم. دارم دیوونه میشم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ای وای اعصاب منم خورد شد واقعا نیستش طرازی آخه منم دو هفته پیش باهاش ویزیت شدم اگه اینجوری باشه من م ...

به نظر منم حتما برو مطبش تو مرکز ممکن خیلی روزا نباشه بگن با دکتر جایگزین وردار یا اینکه روز عمل پانکچر اون دکتر اتاق عمل نباشه اخه مراکز شیفتی دیگه یا روز انتقال نوبت یه دکتر دیگه باشه واسه این بری مطب خيلي بهتره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تعیین جنسیتم اما هفته اینده نزدیک انتقال جنسامم مشخص میکنن🙄🙄پنج تا دارم...خیلی میترسم که کم پسر ...

عزیزم ببخشید ریپلای کردم . انشالله که تیکر بارداریتو ببینیم . منم اگه خدا بخواد میخوام ای وی اف تعیین‌جنسیت انجام بدم خدارو شکر یه دختر گل دارم 

میخوام بدونم دکترتون کیه و کدوم مرکز رفتین .؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم من دیروز رفتم  انتقالم ۲۳ دی بود بنظرتون الان چندهفته ام  ده روز پیش ساک را دیدند ول ...

عزیزم‌ استرس نداشته باش . اگه ساکو دیده خیالت راحت باشه 

من ۵ هفته ۴ روز رفتم سونو بخاطر لکه بینی ، گفت فقط ساکه ولی قلب نداره حتی سونو واژینالم انجام داد ولی چیزی ندید 

۸ هفته و ۴ روز رفتم خدارو شکر قلبش تشکیل شده بود . اصلا استرس نداشته باش 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام به همگی  بعد از انتقال منفی ماه پیش قرار بود با پریودیم برم دکتر برام وقت لاپاروسکوپی بزا ...

عزیزم‌مشکل‌شماچیه؟

چندبارانتقال‌دادی؟

منم‌مثل‌شما‌‌۴سال‌‌هرسال‌موقع‌تحویل‌سال‌‌گفتم‌سال‌بعددیگ

نی‌نی‌یاتودلمه‌یابغلمه..اماافسوس‌‌‌هنوز‌برام‌شده‌حسرت‌وآرزو

شدم‌یه‌مادرخسته‌وبی‌روح‌‌..ناباروری‌بد‌دردیه

واقعا‌آدمو‌پیرمیکنه..انشالله‌خداوند‌هیچ‌کس‌‌چشم‌انتظار‌نزاره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
رفتم سونو گف ی هماتوم کوچیک دارم اره دوتا شیاف و ی امپول از اول داشتم  انوکسا داشتم ی دونه رو ...

عزیزم من خودم وقتی خونریزی کردم کلا سایتو زیر و رو کردم اگه هماتوم داری چاره اش فقط استراحت و مصرف به موقع داروهاس

زیاد دراز بکش و خیلی کم حرکت داشته باش

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه ها ببخشید این سوال رو میپرسم

من دیروز انتقال داشتم. امروز شکمم خیییلی سفت شد و خیلی به خودم فشار آوردم😔 ممکنه برای جنینام مشکلی ایجاد شده باشه؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم منم بیستم دی انتقال دادم و چهار بهمن بتا 132و شش بهمن 326بود. قراره بیست و هفتم برم سونوگرافی ...

مبااارک باشه عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزا من دیروز روز ۱۴ انتقالم بتام شده ۱۴۳۰😍😍 بنظرتون تک قلو یا چند قلو؟ یا از روی بتا نمیشه تشخیص ...

عزیزم مبارکه انشالله ۹ ماه محکم بچسبه به دلت. من روز ۱۵ انتقال بتام ۲۳۶۰ بود ولی ی دونه جنین بود البته من کلا یدونه انتقال داده بودم و مطمئن بودم ولی بقیه از روی بتا فکر میکردن دوقلوعه که نبود

سلام عزیزممم خوبی؟ در چه حالی ؟

سلام عزیزم

الان میخواستم میخواستم صدات بزنم دیدم خودت پست گذاشتی

نزدیک زایمانته به سلامتی❣❣❣❣الهی که به سلامتی زایمان کنی و پسر کوچولوتو بغل کنی

موقع زایمانت منو فراموش نکن عزیزم🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد