2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
خیلی معذرت میخوام ببخشبدا روم نشد از دکتر بپرسم تو این دوره با عرض معذرت نزدیکی نباید دتشته باشیم؟خط ...

عزیزم نزدیکی مشکلی نداره مخصوصا حتما باید ۳ الی ۵ روز قبل پانچر نزدیکی داشته باشید یعنی روز پانکچر کمتر از ۳ روز نباشه و بیشتر از ۵ روز هم نشه ک اسپرم پیر نباشه

عزیزم مگه چند تا فولیکول داری کسایی شکمشون آب میاره ک تعداد فولیکول و تخمکشون بالا باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی آمین...اره منم حس میکردم مثل نبضه ولی جنین نیست چون هنوز اونقدری نیس که بتونه ضربه بزنه یا جابج ...

اخه عزیزم این حس ک میگم توی گوشت شکممه نه توی رحم درصورتیکه بچه توی لگنه الان 

مثل نیشگون گرفتن و مور مور شدن 

میشه شما بگی کجای شکمت احساس میکردی و وفقط نبض یا گرفتگی هم هست

اخه عزیزم این حس ک میگم توی گوشت شکممه نه توی رحم درصورتیکه بچه توی لگنه الان  مثل نیشگون گرفت ...

اینو من دقیقا روی خط واژنم حس میکردم دقیقا هفته های ۶تا۸  اینابود همش فکر میکردم بچه اس ...شما انوکسا  داری شاید بخاطر داروهاته

عزیزم بسپار به خدا  حالت رو میفهمم، منم تا بیان بهم بگن چند تا جنین تشکیل شده مردم و زنده شدم

زینب جان سلام من زنگ زدم مرکز گفت یا برم بیمارستان مهرگان یا برم مرکز اخه دل درد دارم با تهوع وسرگیجه به نظرت چیکار کنم بزارم همون فردا برم مرکز ک نوبت دارم

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
اینو من دقیقا روی خط واژنم حس میکردم دقیقا هفته های ۶تا۸  اینابود همش فکر میکردم بچه اس ...شما ...

نه عزیزم فقط اسید فولیک میخورم و ویتامین D

من توی واژنم همش ی درد کوچیک احساس میکردم

عزیزم نی نی خوشکلت دختره یا پسره ؟شاید بخاطر جنسیتش باشه

نگران نباش عزیزم تو آی وی اف انگار طبیعیه الان خوبی؟؟ شیاف و آمپول داری؟

رفتم سونو گف ی هماتوم کوچیک دارم

اره دوتا شیاف و ی امپول از اول داشتم 

انوکسا داشتم ی دونه روزی،الان گف ب جاش دو تا هپارین بزن

هنوز لکه بینی دارم، چیکا کنم قطع شه😔

نه عزیزم فقط اسید فولیک میخورم و ویتامین D من توی واژنم همش ی درد کوچیک احساس میکردم عزیزم نی نی خ ...

پسره عزیزم ...من کلا درد پریودی داشتم تا۱۵هفته ولی اینی که شمامیگی راستش نمیدونم ازچیه از دکترت بپرس یا شاید دوستان اینجا تجربه ای دارن 

مرسی زینب جان توروخدا برام دعا کن بخدا امروز اینقد استرس داشتم ک چن تا تخمک میگیرن همش میگفتم منکه ذ ...

گلم اگه بخوای استرس داشته باشی اصلا جواب نمیگیری اینو دارم واقعا میگم استرس با هورمون درارتباطه و نمیذاره نی نی به دلت بچسبه 

امیدت بخدا باشه خدا کمکت میکنه  بسپارش دست خدا بگو خدایا من فقط ازت بچه صحیح و سالم میخوام خودش کمکت میکنه

مگه درست کردن بچه، دست دکتراست یا دست ما بنده هاست ک استرس داری 

هروقت امیدت بخدا شد خودش بهت ارامش میده واسترست تمام میشه

یس نذر حضرت زهرا کن هر روز بخون و زیارت عاشورا وحدیث کسا بخون تا اروم بشی

فدات شم عزیزم .والا برا شنبه وقت گرفتم احتمالا بشم روز دوم سیکل.دیروز زنگ زدن میگن طرازی نیست دکتر ج ...

مرکز همین دیگه از اول معلوم بود باید میرفتی مطب بهتره اگه میخوای با یکی باشی الان مثلا ممکن روز پانکچر دکتر اتاق عمل یکی دیگه باشه چون اونجا شیفتی یا روز انتقال اصلا مشخص نیست دکتر خودت باشه