2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
برایه منم گفت ده یا نه پری بیا دیگه اون روز سنو کرد با توجه به زخامتت روزو بهت میگه  من کم بدنم ...

من تعیین جنسیتم اما هفته اینده نزدیک انتقال جنسامم مشخص میکنن🙄🙄پنج تا دارم...خیلی میترسم که کم پسرتشکیل شه و من امروزدو پریود بودم ده پریود میرم دوباره...راستی داروهات چی بودن ج ندادن من غیرویتامینا فقط استرادیول و آ اس آ دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب. آدم تکلیفش رو میدونه من امروز استراحت مطلق بودم پدرم درومد. همسرم حتی نمیذاره بخندم! میگه ش ...

اوه اوه 😄😄😄 میدونم چی میگی... همسر منم خیلی حساسه پدرمو درمیاره انقدر میگه اینکارو بکن  اونکارو نکن 

اما به بهانه دستشویی پاشو یک کم راه برو خون برسه به رحم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستان ۱۰ تا دیگه جا داره لیستم کس دیگه ای نبود براش سوره مریم بخونم ان شاءالله دلش شاد شه حاجت روا ...

گلم اگر جا داری منم اضافه کن اسمم زهرا هست 

اگر جاهست اسم یکی از عزیزام هم فاطمه هست اضافه کن 

خیر ببینی ایشالا

من از قبل پانکچر ممنوع بودم و هنوزم برام ممنوعه.یعنی حدود ۳ ماه و خورده ای شده تا الان. والا شش ساله ...

بچه بیاد نزدیکی پیشکش 🤦😂

اینقددددر یک شب درمیون اقدام داشتیم که شوهرای بدبختمون رنگ به رو ندارن 

والا شوهر من که ازخدااااشه من باردار بشم نخواد نزدیکی کنه 

ازبس همش اقدام بوده وبه ترتیییییب 😂😂😂😂🤦🤦🤦

عزیزم مرسی از دعای قشنگتچشم اگه قابل باشم حتما ان شاءالله خداوند دلتو شاد کنه بحق امام رضا 

چشمت بی بلا گلم ممنون از دعای خیرت ان شاالله با دعای شما  خوبان

الهی و ربی من لی غیرک
نه عزیزم من اواخر  آبان  پانکچر شدم بعدش نشد فرش انتقال بدم تا ۱۸ دی که انتقال دادم و خدا ...

از وضعیت همسرت میگی؟ مشکلش حاد بود؟

اینکه داروها روی همسرت تاثیر مثبت داشت یا نه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شما انتقالت فرش بود؟ دکتر من خیلی تاکید داشت قبل و بعد از پانکچر یا انتقال نزدیکی نداشته باشیم ...

عزیزم چراگفتن قبل انتقال نزدیکی نباشه؟من تاحالانشنیده بودم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

سلام خانوما.منم تصمیم گرفتم میکرو انجام بدم.شرایطم اینجوریه که::

سه سال و دو ماهه اقدامم شوهرم واریکوسل گرید یک داره و تحرک اسپرمش ضعیفه.دو بارiuiکردم ناموفق بود خودمم تو این سه سال همه ازمایشای لازم و رفتم همه چیم خوبه.حالا میخوام بدونم با میکرو احتمالش هست نتیجه بگیریم؟؟و اینکه هزینش کلا چقدره؟؟

ممنون میشم اگه کسی جوابمو بده کامل🙏🙏

عزیزم چراگفتن قبل انتقال نزدیکی نباشه؟من تاحالانشنیده بودم

عزیزم دکترم میگفت میخوام رحمت تحت تاثیر هیچ چیزی نباشه

همه چیز اطرافش آروم باشه (ببخشید ترجمه کردم نمیدونم منظور رو درست میرسونه یا نه)

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
@samin11 ‍  عزیزم خوبی؟شروع کردی سیکل پانکچرت رو؟

فدات شم عزیزم .والا برا شنبه وقت گرفتم احتمالا بشم روز دوم سیکل.دیروز زنگ زدن میگن طرازی نیست دکتر جایگزین میخواین منم قاطی کردم سرشون گفتم طرازی هر دو هفته یکبار نیست این چه مرکز بی در و پیکریه من روز دوم سیکل میشم گفت با دکتر فاطمی برات نوبت میذارم گفتم اوکی.حالا نمیدونم فاطمی چطوره واقعا اعصابم خرده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....