2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
من امروز روز دومم هيچ علائم خاصي ندارم  فقط پا درد دارم  البته كه نميشه به زودي علائم به ...

بدن با بدن فرق میکنه ، بعضیا هم بدون علائم مثبت میشن نگران نباش😚

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم ، من چند ماه پیش جراحی فیبروم داشتم برای قبل انتقال دکترم برام درخواست عکس رنگی دادن که لول ...

مگه بعد از جراحی لوله ها هیدرو میشن

آخه منم کورتاژ شدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام به همه

تبریک میگم به همه ی مامانای جدید ایشالله قدم نی نی ها براتون خیر باشه. 

اوناییم که منفی شدن ایشالله خدا دلشونو با یه معجزه شیرین شاد کنه و حسابی سورپرایزشون کنه

منم امروز روز دوم پریود ویزیت شدم برای انتقال جنینام برام دعا کنید فقط همین یه بسته جنین رو دارم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام به همه تبریک میگم به همه ی مامانای جدید ایشالله قدم نی نی ها براتون خیر باشه.  اوناییم ک ...

انشالله که حتما مادر میشی اینبار عزیزم

توکل به خدا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
تو برگه جنين شناسي نوشته بود تخمك آنكلوژن بادي داشته.بعد دكتر مفصل توضيح داد كه اين نقص تو هسته تخمك ...

من تو برگه جنین هام چیزی درمورد تخمک نبود ولی جنین هان ضعیف بودن وتقسیم سلولی شون نامساوی بود.منظور شما همینه؟

یا رب العالمین
انشالله که حتما مادر میشی اینبار عزیزم توکل به خدا

مرسی عزیزم تو کارت به کجا رسید؟ ایشالله به سلامتی کی انتقال داری

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

سلام دوستان , چرا جواب ما جدیدا رو نمیدید😥😥

من پروسه ivf رو شروع کردم 

دکترم ،خانم دکتر آل یاسین کلینیک امید هست

روز سه پری دکترم آمپول الونوا دور ناف زد

و گفت برو روز ۷ و ۸ پری ساعت ۱۱صبح آمپول ستروناکس بزن و روز ۸ پری بیا سونو 

من قبلا جای دیگه ای ivf کردم تا حالا اسم امپول الونوا رو نشنیده بودم و دفعه قبل هایپر شدید شدم که بیمارستان اب شکمم رو کشیدن

دکتر آمپول دیگه ای بهم نداد ، شما اطلاعاتی از این آمپول دارید؟

تو اینترنت اطلاعات زیادی پیدا نکردم ولی فکر کنم چون هایپر شدم قبلا این آمپول رو داده

سلام دوستان , چرا جواب ما جدیدا رو نمیدید😥😥 من پروسه ivf رو شروع کردم  دکترم ،خانم دکتر آل ...

همدانی؟من ماه پیش قرص ال دی خوردم با امپول سینا فکت بوسرلین استات تا این ماه امپول گونال اف دور ناف میزنم اولین بارم هست ای وی اف میکنم

من اول ۳ طبقه خونه مامانمو رفتم بالا ، ۵ روز اونجا بودم ، بعدش ۴ طبقه خونه خودموو رفتم بااالا 😂 نتر ...

مرسی عزیزم من خونه خودم 5تا پله داره ولی دوست دارم بعد انتقال برم خونه مامانم اینا 6روزی بمونم خونه مامان اینا طبقه چهارم پس شاید منم برم یواش یواش