2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045077 بازدید | 684424 پست
بعضی وقتا کم میارم لیلا جونم   .خیلی خیلی خداروشکر میکنم که با معجزه اش شیرینی زندگیتون رو شی ...

حق داری. خدایی مسیر و امتحان سختیه اما امیدوارم به زودی معجزه اش تو زندگیت نمودار بشه و از ته دل خنده به لبات بیاد عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم. تو خونه انجام میدادم ترجمه و پایان نامه. چند ساله ول کردم. به خیال اینکه استرس نگیرم که برای ...

اتفاقا  خیلی خوبه که ثبت نام کردی ،اگر بتونی خودت رو مشغول کنی خیلی خوبه البته به شرطی که استرس درس خوندن هم اضافه نشه 😉

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 😍  ببین گلم اگر یهو وزنت رفت بالا  حجم ادرارت کم شد و تیر ...

سلام عزیزم خوبی ؟تولد گل پسرت مبارک 😘😍

زینب جون شما میدونی علت تهوع بعد از پانکچر به خاطر چی هست ؟

من سیکل قبلیم تا ۶ ماه بعد از پانکچرم تقریبا از ۱۰ روز قبل از پریودی تهوع کم میومد سراغم ،به دکتر محیطی گفتم ،گفت امکان داره به خاطر حساسیت به داروها باشه ،این بار دارو هام رو عوض کرد ،ولی باز هم همون حالت ها این ماه اومد سراغم و میدونم که ادامه دار هست 😢

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستان من یه سوال دارم میشه هرکسی که میدونه کمکم کنه؟ اگه جوابش رو نمیدونین هم بی زحمت ریپلای کنین ک ...

به نظر من که یه بی بی چک بزار خیالت راحت میشه ،آخه تاثیر اون داروها داخل بدنت بوده و احتمال بارداری هست ،خیلی ها بعد از آی یو آی و آی وی اف منفی طبیعی باردار شدن

خوش بحالت. شوهر من اینقد ریلکسه اکه بچه دو روز کامل هم‌ تکون نخوره نمیبره سونو که دلم اروم بشه. میگه ...

😂😂😂😂😂خوبه که ریلکسه حالا لابد تو خیلی حساسی من دیدم شوهرم حساسه دیگه بچه تکون هم نخوره نمیگم بهش یاخودم یکم درد داشته باشم دعوام میکنه میدونه کارمیکنم وبه حرفش گوش نمیدم همشم میگه  میدووونم تومواظب نیستی 🤨🤨🤨🤨

نه عزیزم وارد روز چهارم انتقال شدم توکل به خدا

به سلامتي عزيزم، منم وارد روز ششم شدم، ان شاالله همه مثبتيم و خبر خوش رو ميايم اينجا ميديم😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دكتر تو اين سينا ثابت هستش هر دكتري كه انتخاب كني تا اخر همون هست 

نميدونستم اينجوري شده، قبلا اينجوري نبود، دكتر چرخشي عوض ميشد. بازم خداروشكر كه ميشه ثابت با يه دكتر ويزيت  شد، ان شاالله موفق باشي عزيزم🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دوستان ۱۰ تا دیگه جا داره لیستم کس دیگه ای نبود براش سوره مریم بخونم ان شاءالله دلش شاد شه حاجت روا ...

بره منم میخونی خونریزیم قطع شه خدا نی نیامو حفظ کنه برام😔

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
خانوما با ذخیره تخمدان ۱ به نظرتون میشه تخمک خوب و تعداد مناسبی حداقل داشت؟😔

بله عزیزم میشه ،بار اولتون هست ؟

به جوابدهی تخمدان ها ربط داره