2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045106 بازدید | 684429 پست
فدات شم ما همه درکت میکنیم چون همدردیم .بخدا من ازمشکلات خودم بگم عزای عمومی اعلام میکنی   &nbs ...

خدا نکشتت دختر. کلی خندیدم. انشالله همیشه شاد باشی. هممون همینیم، هر روز با کلی داستان دست و‌ پنجه نرم میکنیم تا روزمون به شب برسه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان ۱۰ تا دیگه جا داره لیستم کس دیگه ای نبود براش سوره مریم بخونم ان شاءالله دلش شاد شه حاجت روا ...

عزيزم خدا بهت نظر مخصوص كرده براي من هم بخوني لطف ميكني🙏🏼من دوروزه انتقال دادم 🌸

میگم لی لا جون منم دیگه به اخر خط رسیدم بزم دادخواست طلاق بدم بلکه خدا معجزه اشو بهم نشون بده   ...

ای جانم. نه به نظرم فکرشم نکن، به عصبانی شدن همسرت نمی ارزه 😉😉

خدایی اذیتم نمیکرد اما من ازش شرمنده بودم و از بس دوستش داشتم دلم میخواست پدر بشه. هنوز پدر نشده بود که دادخواست دادم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بعضیا این طورین. من زن داداشم موقع بارداریش حالش از خونش و شوهرش بهم میخورد دیگه کلا رفت خونه مادرش. ...

منم همینجوریم دقیقا همون غذایی که تو خونه خودم درست میکنمو نمیتونم بخورم ولی خونه بقیه میتونم بخورم..اینجوری خیلی سخته واقعا نمیشه که ۹ ماه کاملو برم خونه مامانم🙄🙄😩

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
من خونریزی کردم الان فقط انوکسا دارم هنوز سونو نرفتم چراااا اخه

نگران نباش عزیزم تو آی وی اف انگار طبیعیه

الان خوبی؟؟ شیاف و آمپول داری؟

بمون خونه مامانت 😁😁😁😁😁😜😜😜😜

تنها راه چاره همینه فکر کنم😉😄😄 اینجوری که نمیشه سخته واقعا..شوهرم با شوخی میگه بیا تا آخر بارداریت خونه رو عوض کنیم بهتر شی میگم دستپختمو چیکار کنم☺☺

اره خیلی ان تیت  خوب بوده

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️شوهرم خیلی حساسه به اون باشه هرهفته منومیبره سونو ...اگه سلفری نمیدادم مطمئنم تا ماه اخر هرروز به دکتر میگفت برام سونو ازمایش بنو یسه