2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
آره گلم تا 32 هفته خیلی هنوز تغییر میکنه  نه گلم مراحمی عزیزم

سلام خوبی زینب جون؟ دیروز تولد گل پسرت خوش گذشت؟ از قول خاله هاش ببوسش وروجک رو. یه سوال؟ یعنی هفته سی و دوم هر جور باشه وضعیت جنین، تا زایمان همونجوری میمونه؟ یعنی دیگه نمیچرخه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من این ماه متفورمین رویال ژل و فرتیل اید خوردم.وهفته دیکه  پریود میشم و وارد سیکل میشم. من دفعه قبل دکترم روز ۱۴ سیکل پانکچرم کرد ممکنه این ماه بخاطر مصرف مکمل ها پانکچرم زودتر بشه؟

@زینبی_بابا‍ 

یا رب العالمین
مرسی عزیزم من خونه خودم 5تا پله داره ولی دوست دارم بعد انتقال برم خونه مامانم اینا 6روزی بمونم خونه ...

هر جا که میدونی بهت خوش میگذره استرست کمتره بیشتر بهت رسیدگی میشه برووو 😊 خونه مادر ادم که بهشته😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام دوستان , چرا جواب ما جدیدا رو نمیدید😥😥 من پروسه ivf رو شروع کردم  دکترم ،خانم دکتر آل ...

عزیزم حتما کسی تجربه الونوا نداشته . بذار کسایی که تجربه این امپول رو داشتن میان نظراتشونو میگن. من خودم اسمش رو شنیدم و یادمه یکی از بچه ها داشت و خیلی خوب براش جواب داده بود البته مال پارسال بود الان جدیدا نمیدونم کسی تو تاپیک کسی باشه که این امپول رو داشته باشه یا نه. بازم صبر کن هر کی پیامتو ببینه و اطااعاتی داشته باشه جوابت رو میده

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
خانما من این ماه متفورمین رویال ژل و فرتیل اید خوردم.وهفته دیکه  پریود میشم و وارد سیکل میشم. م ...

ببین مکمل ها رو کیفیت تخمک ها تاثیر دارن . اینکه کی پانکچر بشی بستگی داره به اینکه رشد فولیکول ها چطور باشه اگه زود رشد کنن بله میشه زودتر پانکچر بشی. من دفعه اولم روز ده سیکلم پانکچر شدم

عزیزم هفته چندی؟نگران نباش من از دکتر غدد ابن سینا پرسیدم گف تا هشت هفته رو جنین تاثیر نمیزاره

واقعا عزیزم؟ من الان ۷ هفته و ۵ روزمه فکر کنم فردا میرم آزمایش بدم ببینم بالا رفته یا نه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

میگم خانوما یه سوال 😒😒 

من به خونه خودم و غذاهام ویار پیدا کردم اصلا از در خونه که میام تو حالم بهم میخوره حتی از در و دیوار هم بدم میاد میلم به غذا نمیکشه خیلی ببخشید یه کوچولو میخورم بالا میارم ولی خونه مامانم یا خواهرم میرم اینجوری نمیشم مثلا امروز ناهار خونه مامانم بودم قشنگ بااشتها غذا خوردم شوهرمم کیف میکرد واقعا من چیکار کنم با این شرایط 😪😪

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
میگم خانوما یه سوال 😒😒  من به خونه خودم و غذاهام ویار پیدا کردم اصلا از در خونه که میام تو ح ...

بعضیا این طورین. من زن داداشم موقع بارداریش حالش از خونش و شوهرش بهم میخورد دیگه کلا رفت خونه مادرش. کلا اونجا بود. میگفت شوهرم رو میبینم یا بوش رو احساس میکنم حالم بد میشه بالا میارم. در مورد خونش هم همینطور بود. بعد از زایمان درست شد