2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست
چشم حتما .منم دنبالشم .

ببین من امروز یه مارک دیگه خریدم. جنسینگ و رویال ژلی. از داروخانه رودکی دزاشیپ.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دروغ چرا منم ترسیدم 🙂🙂 یعنی گفتم وای پس من هیچی رو رعایت نمیکنم.  منم فکر میکنم روح آدم خسته ...

عزیزم منم سختمه. ولی برای دوره رشد تخمک با کیفیت یه سری ازین کارا خیلی مهم و حیاتیه مثل حذف محصولات کارخونه ای. من چون هر کیو میشنوم یا دو تا بچه داره یا دومی رو بارداره, تو فشار قرار می گیرم. کلا من مدت زیادی تحت تنش بودم. به خاطر مشکلات زندگی نزدیک با خانواده شوهر و تقلا برای خونه خریدن و توکاری خونه و اسباب کشی. تازه کووید هم گرفتم. خلاصه شرایط بدی رو گذروندم این دو سال 98, 99. اگر بچه ها سختشونه, من یه مدت نیام تاپیک. رای گیری کنین دخترا  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنگ زدم دكترم گفت از ٧ تا قرص جلوگيري كه باقي مونده ٣ تاشو بخورم امپولمم ادامه بدم قرصو كه قطع كنم پ ...

خب خداروشکر اگه در حد همون لک بود ک بخاطر قرصهای هورمونیه پس همینجوری سیکلتوطبق نظر متخصص ادامه بده ان شاءالله ک خوش خبر بیای نگران نباش  اصلا 

عزیزم من خودم ریسکم پایین بود ولی ان تیم بالای ۲بود سلفری دادم دوستمون ساقی بانو  درمورد ریسک س ...

ان تی زیر ۳ مشکلی نداره ولی ان تی ب تنهایی ملاک رد سندورم داون نیس باید آزمایشات تکمیلی عربالگری هم انجام بشه خوب کردین سلفری انجام دادین 

چیکار کنم. وقتی همه جنینام مردن. حال منو میتونی تصور کنی؟ شوهرمم میگه آز ژنتیکی رو ول کن. فعلا همون ...

کاملا حالت رو تصور میکنم

من خودم بچه مو از دست دادم

ببین عزیزم همه بچه هایی که اینجا هستن درگیرن همشون خیلی سختی و تجربه های تلخ داشتن

برام عزیزن بچه هایی که اینجا هستن چون میدونم تک تکمون چی داریم میکشیم

اصلا خودت رو بخاطر اون اتفاق اذیت نکن،قرار نیست که بازم تکرار بشه

خودت و همسرت رو تقویت کن،وزن کم کن،تقویتی بخور

ولی نظرم اینه بدن نیاز به همه چی داره 

دکترت کیه،مطمئنی از کارشون از تکنیکاشون؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ان تی زیر ۳ مشکلی نداره ولی ان تی ب تنهایی ملاک رد سندورم داون نیس باید آزمایشات تکمیلی عربالگری هم ...

ان بی من خوب بود ان تی ۲.۲۳بود دکترگفت خوبه خودم پیشنهاد دادم به دکتر اونم گفت انجام بده خیالت راحت بشه ولی هزینه اش بالائه دیگه 

دختر خوب برو زمینو ماچ کن که جنین به این خوبی داری. من پنج تا داشتم ضعیف آخرم مردن. حتی به فریز و ان ...

الینا جون یه چیز بگم باورت میشه؟ منم چندبار با ذخیره ۲/۸ و ۱/۸ پانکچر کردم، فولیکول داشتم اما تخمک نداشتم، دوستان اینجا در جریان هستن، مال من حتی به جنین شدن هم نمیرسید، بعد گفتم حسابی به خودم برسم یه بار دیگه پانکچر کنم، کم خون بودم ونوفر زدم، سطح ویتامین د رو تنظیم کردم، به مدت چند هفته، هفته ای یه دونه نوروبیون زدم، صبح ها پنج صبح هر روز کوه میرفتم، همه اینایی که میگم ظرف یکماه انجام دادم منتظر بودم پری بیاد و برم تو سیکل. اما پری نیومد و سورپرایز شدم، من همه این کارا رو بخاطر آمادگی پانکچر کرده بودم دل رو زده بودم به دریا، حتی ماه قبلشم یواشکی دادخواست طلاق داده بودم که فقط خدا میدونه چه قیامتی به پا شد. یعنی ته خط رو اورده بودم جلوی چشم خودم. گفتم من تلاشم رو میکنم دیگه خدا خودش میدونه چیکار کنه.‌اینارو گفتم که بدونی بیخیالی و بدون استرس بودن هم انگار بی تاثیر نیست. دل رو بزن به دریا بسپار به خدا. امیدوارم خیلی از من قشنگتر و شیرین تر سورپرایزت کنه. ببخش پرحرفی کردم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فدات بشم الهی هیلی ممنون از دعای قشنگت..اشاله که معجزه خدا دررخقت ادامه داشته باشه خواهر جونم ..مال ...

ان شاءالله ک سلفری مشکلی نداره توکل بر خدا

مرسی عزیزم ان شاءالله خداوند معجزه شو شامل حالت کنه و محمد عزیزت رو بهت برسونه

عزیزم منم سختمه. ولی برای دوره رشد تخمک با کیفیت یه سری ازین کارا خیلی مهم و حیاتیه مثل حذف محصولات ...

عزیز دلمی

الهی که طبیعی باردار میشی 

قربونت برم از ته دلم واست دعا میکنم اگه قابل باشم

نیام چیه😉😉

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم منم سختمه. ولی برای دوره رشد تخمک با کیفیت یه سری ازین کارا خیلی مهم و حیاتیه مثل حذف محصولات ...

نه عزیزم این چه حرفیه، مگه تاپیک ارث پدرمونه 😅😅

اتفاقا از معلوماتت همه استفاده میکنیم. بهت حق میدم چون همه دوستامون که اینجا دور هم جمع هستیم کم و بیش این مشکلات رو داریم و داشتیم. من خودم ۴۲ سالمه و کسایی که بیست سال از من کوچکترن تو اطرافیان، قشنگ دو سه تا بچه رو دارن. اما چیکار میشه کرد؟ خدا میدونه که اکثرمون کم تیکه و متلک نشنیدیم. اما چه میشه کرد؟ نمیتونیم خودمون رو بکشیم که. خب سبک زندگی ها با هم فرق داره. یکی تو بیست سالگی چهارتا بچه داره و تو چهل سالگی احساس پیری میکنه، یکی هم مثل من روش زیاده و تازه احساس بیست سالگی میکنه. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

فدات شم ما همه درکت میکنیم چون همدردیم .بخدا من ازمشکلات خودم بگم عزای عمومی اعلام میکنی  اینجا نباشه بخدا تموم حرفا تو دلمون میمونه سنگینی میکنه اینجا خونه دوم تک تکمونه

الینا جون یه چیز بگم باورت میشه؟ منم چندبار با ذخیره ۲/۸ و ۱/۸ پانکچر کردم، فولیکول داشتم اما تخمک ن ...

میگم لی لا جون منم دیگه به اخر خط رسیدم بزم دادخواست طلاق بدم بلکه خدا معجزه اشو بهم نشون بده  دارم تصور میکنم همسرت چه واکنشی نشون داده ازیه طرف پدر شدن ازیه طرف خانوم درخواست طلاق داده