2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045145 بازدید | 684431 پست
عزیزم ممنون ولی به من دستیار دکتر گفت ابمیوه پرتقال و سیب بخور

آره مايعات فراوان، و غذاهاي كبابي و آبپز

حتي به من سفيده تخم مرغ آبپز و پودر پروتئين هم گفت بخور، خود دكترم گفت قرص ضد تهوع بخور.

دوغ شور، بيسكوييت ترد با پنير

ببين عزيزم الان داخل لگن آب هست، حركات شديد هم انجام نده چون ممكنه تخمدان بچرخه. 

من سه روز بعد از پانكچر كه رفتم دكتر سونو كرد، گفت فك كن جنين برات گذاشتيم خيلي محتاط باش، كه باز روز انتقال برام سه تا سرم آلبومين زدن

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزینه اش ازاد نزدیک ۶۰۰،۷۰۰ فک کنم نفری چون جنینات مشکل دارن، ممکنه از همسرت هم باشه شما هردو باید ...

دکتر یه تست ژنتیکی گفت که خیلی کامله و هفت هشت تومن درمیاد.

Whole exam sequence

اینو نشنیدی؟ البته دکتر نگفت انجام بده. گفت همچین تستی هست ولی هرچیم بخواد معلوم شه فایده ای نداره. چون تخمک ضعیفه. شوهرمم dfi انجام داد. هفته دیگه جوابش میاد. به نظرت برم مرکز ژنتیک پیش متخصص خودشون ویزیت شم ببینم چی میگه؟ اگر کاریوتایپ مشکل داشته باشه, آزمایشای خاص مینویسن؟ اگر نداشته باشه چی؟

مرسی عزیزم تو کارت به کجا رسید؟ ایشالله به سلامتی کی انتقال داری

فعلا آزمایشات اولیه ژنتیک جنینا شروع شده اگه جوابش خوب باشه میره واسه مرحله بعد

احتمالا فروردین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من وزنم ٥٥ و قدم ١٦٣ هستش.دكتر از شرايط من راضيه ولي هر كي يكم وزنش زياد باشه خيلي تاكيد داره كه وزن ...

به نظرت پنج کیلو کافیه؟ خیلی سخته. مگر فقط خروشت و آبگوشت درست کنم. برنجم نپزم. خرما رو نمیدونم چطور حذف کنم

به نظرت پنج کیلو کافیه؟ خیلی سخته. مگر فقط خروشت و آبگوشت درست کنم. برنجم نپزم. خرما رو نمیدونم چطور ...

آخه چرا میخوای خرما رو حذف کنی

اگه چندتا صفحه قبل رو بخونی دوستمون داشت آماده انتقال میشد اما به لطف خدا طبیعی باردار شد

همین سیکل که باردار شده ۳ بسته خرما خورده

خرما خیلی خواص داره

پیامات رو همیشه میخونم خیلی بهم استرس میده

اینقدر سخت بخوای خودت رو درگیر چی بخورم چی نخورم بکنی به نظرم روح آدم خسته میشه

خب روحیه اولین چیز تو بارداریه

میدونم داری خودت رو برا پانکچر جدید آماده میکنی

اما به نظر من شایدم دارم اشتباه میکنم

پیاده روی کن شده روزی سه ساعت

وزنت رو کم کن 

غذاهای سالم و مفید بخور

گرمی بخور

اما این رژیم خیلی سنگینه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
انشاالله که مامان شدی عزیزم، چشم حتما❤❤❤

شادی جون شما یادت هست وقتی لک لانه گزینی دیدی بعدش لکه های خیییلییی کم قهوه ایی هم دیدی؟

من از عصر ، دوسه بار لکه قهوه ایی خیلی کم رنگ دیدم.