2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
عزیزم ممنون ولی به من دستیار دکتر گفت ابمیوه پرتقال و سیب بخور

منم تا دلت بخواد تو دوران انتقال پرتقال و نارنگی خوردم. زیاد خودتون رو درگیر بخور نخورای بعد از انتقال نکنین. زندگی عادیتون رو داشته باشین فقط قاعده آور ها رو نخورین

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دیدم تو ایسنتا هم گذاشته بود یه دستورهایی رو یوگا با سارا. خداییش دیگه من دراین حد پرهیز نمی تون ...

منم اگر آدم استرسی و غمگینی نبودم هیچ مشکلی نداشتم. آره این پرهیزا خیلی سخته. منم هنوز نتونستم کامل رعایت کنم. مثلا دست از خرماکشیدن واقعا سخته برام.چایی رو که خیلی وقته کنار گذاشتم. جاش دارچین زنجبیل دم می کنم یا زعفرون و هل. خوشمزه هستن. اصلا این عصرونه مثه اکسیژنه واسه من. بیسکوییتم خیلی دوست دارم. بدیش اینه که الان فر ندارم وگرنه به جاش نوترابار درست می کردم. خیلی خوب و مقویه و سالم. سرچ کن نوترابار رو. خودت درست کن. راحته

آهان. من اصلا برگه ای از جنین شناسی نگرفتم. ولی خوب از کجا معلوم خیلی ها ممکنه این موارد رو داشته با ...

نه عزيزم با اين مشكل تو تخمك بارداري اتفاق نميفته.در ضمن  دكتر يه مسيره دوساله رو طي كرد و كلي آزمايش هاي مختلف داد برام و براي كسي مثل من ميكرو يك روش تشخيصي هستش و دكتر مي خواست واقعا ببينه مشكل تخمك چيه.از طرفي من هورمون رشدم خيلي پايين بود كه كلي سوماترىپين تزريق كردم .چون كمبود اين هورمون مانع از بالغ شدن تخمك به عبارتي تقسيم سلولي درسته تخمك ميشه.دكتر قبل از ميكرو گفت آزمايش كاريوتايپ بدم كه معلوم شد كروموزوم ١ مشكل داره و اين نقص باعث سقط يا نقص كروموزومي جنين ميشه كه ناشي از تخمكه معيوبه.خلاصه با مجموع مواردي كه برات گفتم و اون آنكلوژن بادي دكتر به اين نتيجه رسيد

یعنی تاحالا نگرفتی ؟

نه. نمینوشتن برام. مددی که گفت انجام نده. نمیدونم چرا. دکتر عمویی هم گفت میتونی انجام بدی ولی به جاش میتونیم سونو با آب انجام بدیم برات قبل از انتقال. دردشم کمتر از عکس رنگیه. دیگه سیکل کنسل شد و همه چی خراب شد. گفتم حداقل یه عکس رنگی رو پروندم باشه. 

سلام بچه ها من روز دوم انتقال هستم جنینام گرید بی هستن دارم دق می کنم انگار امیدی ندارم 😭

دختر خوب برو زمینو ماچ کن که جنین به این خوبی داری. من پنج تا داشتم ضعیف آخرم مردن. حتی به فریز و انتقالم نرسیدن. برو خدا رو شکر کن دختر