2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم ببخش من جواب میدم .به من مارنیز ژل رویال ۱۰۰۰ معرفی کردن .فعلا خودمم نخریدم

ممنونم عزیزم.  من قبلا همین مارکو خریدم ولی جدیدا تو بازار نبود . لطفا اگر پیداش کردی به من هم اسم داروخانه ش را بگو ممنونم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
یک ماه کمه. دو تاتون سه ماه تقویت کنین بعد برین تو سیکل. چون دوره رشد کامل تخمک و اسپرم سه ماهه. حتی ...

دکتر شوهرم میکه زودتر میکروکنید بهتره گفت باید تکرار بشه تا نتیجه بده اسپریژن ویتامین دی گفت مصرف کنه تا پانکچر ۵۰ روز میشه .

یا رب العالمین
مگه مارکاش فرق داره من داروخونه یه بسته داد همون گرفتم چندتاش بیشتر نمونده.کدوم مارکش بهتره اونوبگیر ...

قبلا مارنیز خوب بود الان ولی دکتر گفت ایرانی هم بخری اشکال نداره

الله اکبر .نمیدونم والا .ادم میمونه کدومشو باور کنه 

عزیزم کتابه رو خانمی نوشته که خودش با تحقیقات زیاد و رعایت نکات زیاد تونسته 25 تا تخمک گرید A به دست بیاره تو سیکل تخمک کشی. اسم کتاب هست:

It starts with egg

من شوهرم واسم کلی تو اینترنت گشت تا پیداش کرد.

به خدا من نه آرایش میکنم نه لاک میزنم (که فوق العاده بده). یه مداد چشم کاملا سالم و نان تاکسیک از آم ...

اگه بتونی همه رو رعایت کنی بدون اینکه تو وسواس بیفتی خیلی هم خوبه. من مدتی رعایت می کردم ولی دیدم نمیشه بخصوص اینکه گاهی تو سفر یا خونه مامانم یا مادرشوهرم نمیشه رعایت کرد. اینه که فعلا در حد معمول دارم رعایت می کنم و یه عدد ۸۰.۲۰ هم در نظر گرفتم برا خودم. مثلا در روز ۸۰ درصد مراعات کنم ۲۰ درصد مراعات نکنم! که همینشم البته سخته.

راستس شامپوی بدون سولفات و پارابن هم میتونی بخری ایرانیشم هست برای موهات.

خب بنظر شما چه مکملی بخوریم ؟ من میخوام بعدعید ان شاء الله پانچر کنم 

مکملای دیگه مشکلی ندارن. البته من هنوز نتونستم کتاب رو کامل بخونم. ویتامین های ای, سی, دی, فولیک اسید, اوابوست, مایواینوزیتول (فک کنم فقط به صورت پودر اینوفولیک موجوده) امگا 3,6,9 , کیوتن دوز بالا. زینک, ب کمپلکس و در صورت حذف لبنیات: کلسیم (نوعی که رسوب گذاری روی بافتا رو نداشته باشه و حاوی فراورده های سویا نباشه). گلاتن و نشاسته هم حذف کن. مثل نون سفید برنج سفید سیب زمینی ماکارونی. برنج قهوه ای بخور. پودر سبوس بخر تو غذاهات بریز. تو آبم قاطی کن بخور. هم ویتامین های ب داره هم باعث میشه قند آروم آروم جذب خون بشه و باعث جهش قندخون و انسولین که برای تخمک بده, نشه. بچه ها مکملای دیگم میگفتن مثل ماکاویت. بعضی مکملا هم موقع مشخصی از روز باید مصرف شن

دکتر شوهرم میکه زودتر میکروکنید بهتره گفت باید تکرار بشه تا نتیجه بده اسپریژن ویتامین دی گفت مصرف کن ...

مردا خیلی مکمل باید مصرف کنن اگر مشکل دارن. زینک, فولیک اسید, سلنیوم, ال کارنیتین, ال آرژنین,ویتامین ای, سی, دی, امگا. خصوصا اگر مشکل مورفولوژی داره, باید حتما ویتامین سی دوز بالا بخوره

اگه بتونی همه رو رعایت کنی بدون اینکه تو وسواس بیفتی خیلی هم خوبه. من مدتی رعایت می کردم ولی دیدم نم ...

رعایت کن. هرکیم هرچی اصرار کرد بگو نمیخوام. راحت. چیزای تو ایران آخه کاملا نان تاکسیک نیست. مثلا PEG دارن, SLS دارن. ما حتی مام زیربغل رو خودمون درست کردیم.فیلمای یوتیوب رو دیدیم یه دستور رو انتخاب کردیم. 

مکملای دیگه مشکلی ندارن. البته من هنوز نتونستم کتاب رو کامل بخونم. ویتامین های ای, سی, دی, فولیک اسی ...

مرسی گلم .ممنون که باحوصله جواب دادین .من مکمل فقط پرگناکر کانسپشن استفاده میکنم .دکترم هیچ مکملی بهم نگفت .اینوفولیک هم ترسیدم سرخود بخرم