2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
اون قسمت لوله كه به رحم متصل هست رو ميبندن  دكتر ميگفت عملش خيلي راحته  حالا تو چرا انقد ...

تصورشم برام سخته .امیدوارم اصلا کاربه عمل نرسه .مرسی که جواب دادی .برام دعا کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون زینبی جون😙😙😙 آره واقعا 5بار انتقال کم نبود خدا برام معجزه کرد واقعا انشاالله خدا گل پسرت ر ...

مرسی عزیزم 😍 😍 😍 

در کنار دعاهات بگو خدا دومی رو بدون درد سر بده، بدون تهوع و سرکلاژ و.... 😁😁😁خیلی هم کم توقعم

عزیزم من که تمام دلایل رو ننوشتم گلی حالا چی شده عزیزم؟ جریان چیه؟ 

من قبلا عکس رنگی داده بودم هردو لوله سالم وباز بود .دکترم مجدا خواست انجام بدم که نوشته انسداد درلوله راست مشهود هست .الان نگرانم نکنه لوله هیدرو باشه و شروع یه دردسر دیگه

میگم عزیزم شما مطب دکتر طرازی میرید کدوم بیمارستان رفتی واسه انتقال

من رفتم بيمارستان آبان

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
باید ناشتا باشی انقد زود آماده نمیشه تیروئید زمان بره احتمالا دو روز بعد جوابشو بدن 

پس دیگه فردا نمیتونم بدم آزمایشو میمونه برای پس فردا

از نگرانی خوابم نمیبره کاش زود صبح شه برم دکتر😣

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مرسی عزیزم 😍 😍 😍  در کنار دعاهات بگو خدا دومی رو بدون درد سر بده، بدون تهوع و سرکلاژ و.... ...

زینب جان شما سرکلاژ شدین؟ 

من چون هم سپتوم عمل کردم هم سونو ان تی طول سرویکسم ۳۲ بود دکترم گفت پساری بذار ازش خواستم سرکلاژ کنه اما پساریو ترجیح داد الان پساری گذاشتم 

شما استراحتتون در چه حد بود؟

و اینکه ای وی اف میشه دلیلی باشه واسه سزارین شدن یا نه؟ 🙈

خدایا خودت مواظبش باش
دکترا عادتشونه چون سرشون شلوقه انشالله به مراد دلت برسی بی صبرانه منتظرم بیایی خبر خوبو بهمون بدی زخ ...

سلام. شما انتقال دادی؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
انشالله که خیره عزیزم  و نی نی داره جاش رو سفت میکنه  مامان سوفی جان پزشک های آمریکا علت ...

گلم بر عکس باشه فکر کنم 

جنین شناس شیراز گفتن تا ۳روز اول بستگی به اسپرم داره یعنی اسپرم کار خودش رو کرده و پس از ۳روز بستگی به کیفیت تخمک داره که عایا بلاست میشه یانه