2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو بارداری نباید از دوز ۵۰ هزار استفاده کرد روزانه یک ویتامین د ۱۰۰۰ بخور

نمیدونستم اصلا.باشه از این به بعد هزار میخورم.مرسی از راهنماییت عزیزم❤❤❤

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نه عزیزم بار دومم بود. بار اول که دو سال پیش بود حداقل یه دونه بلاست موند البته اونم میگفتن خیلی خوب ...

انشالله دفعه بعد جنین خوب براتون تشکیل میشه هردو تقویتی مصرف کنید.نظر دکترای دیگه هم بپرس.شما کدوم مرکز میرید؟

یا رب العالمین
به خدا من نه آرایش میکنم نه لاک میزنم (که فوق العاده بده). یه مداد چشم کاملا سالم و نان تاکسیک از آم ...

ببخشید دوست خوبم ولی داری سخت میگیریا

اگر قرار بود همه ی این مسایل موثر باشه تاحالا نسل بشر باید منقرض میشد 😪😪😪

خواهش 
مگه مارکاش فرق داره من داروخونه یه بسته داد همون گرفتم چندتاش بیشتر نمونده.کدوم مارکش بهتره اونوبگیر ...

والا خواهر منم نمیدونم .مامان ماهک قبلا استفاده کرده .این مارکی که بهت گفتم یه خانومه تومرکز مام بهم گفت .خودشم بارداربود

من خواهرم هرچی ات و اشغال که تصور کنید تو بارداری خورده

از فست فود و پفک و چیبس و غذای اشپزخونه های بیرون و ...

بعد چون فاصله ش از من و مادرم زیاد بود و تهوع داشت یا غذاش نون و پنیر بود یا فست فود و حاضری

من در تمام مدت بارداریش نگرانش بودم

اولا که با اولین ماه اقدام مثبت شد، تازه یه دختر ۵ماه داره بقدری نازه که نگو

حالا خواهرمو مثال زدم شاید سخت بشه برات

همین زباله گردا ببین دورو برشون دو سه تا بچه خوشکل هست

مگه انقد رعایت میکنن

شما ساختار ژنتیک تخمک یا اسپرمت ممکنه مشکل داشته باشه

کاریوتایپ دادین تاحالا؟

خواهش 
فداتم گلم. واللا مثل اینکه تو اون کتاب معتبر گفته بر اساس تحقیقات رویال ژل و ال آرژنین برای خانما خو ...

خب بنظر شما چه مکملی بخوریم ؟ من میخوام بعدعید ان شاء الله پانچر کنم 

ببخشید دوست خوبم ولی داری سخت میگیریا اگر قرار بود همه ی این مسایل موثر باشه تاحالا نسل بشر باید من ...

عزیزم متاسفانه برای شرایط یکی مثل من, چاره ای نیست جز این همه رعایت و پرهیز. چون تخمکام بد بودن. البته یه شکی هم دارم به زمانی که کووید گرفتم. چون خیلی کلافه بودم و خوابم خراب شده بود. احتمالا از اونم بوده

عزیزم متاسفانه برای شرایط یکی مثل من, چاره ای نیست جز این همه رعایت و پرهیز. چون تخمکام بد بودن. الب ...

اتفاقا گفتی خواب!!! 

درسته خواب منظم و کافی روی سلامت بدن موثره ولی خواهرم بخاطر تنهاییش(شغل همسرش جوریه ساعت ۶ صبح میزنه بیرون تا ۸،۹ عصر و گاهی دیرتر)روزا میخوابی و شبا تا صبح بیدار بود!!! مثلا روزا رو میخوابید که تنهایی کلافه ش نکنه

کلا چنین موجودیه که شبا بیداره از مجردیش هم همین طور بوده

بنظرم یه کاریو بده

خواهش 
منم این ماه دوباره میخوام‌پانکچر بشم.مشکل ازشوهرمه فعلا یه ماهه تقویتی خوردیم. شما مشکلتون چیه شوهر ...

یک ماه کمه. دو تاتون سه ماه تقویت کنین بعد برین تو سیکل. چون دوره رشد کامل تخمک و اسپرم سه ماهه. حتی تخمک چهار ماه تقویت بشه بهتره. من مشکلم ذخیره زیر یک و کوچیک شدن تخمدان چپ. شوهرم واریکوسل شدید داشت چند سال قبل عمل کرد اثر نکرد ولی با مکمل خیلی بهتر میشد اما حالا که عود کرده و دوباره شدید شده, مکملم خوب جواب نداده. هم میخواد زالودرمانی کنه هم عمل

عزيزم بعد انتقال علائم خاصي هم داشتي؟ روز چندم؟ 

از همون اوایل انتقال بشدت سردم میشد میلرزیدم ، پاهام یخ بود ، عطسه زیاد میکردم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍