2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
انشالله نی نیت حسابی تپلی بشه نازنین جون. من که شبا پنجره اتاق خواب رو باز میذارم فقط شکمم رو میپوشو ...

منم همش گرممه اتاق دخترم می خوابم اون میره پیش باباش چون من گرممه نمیزارم شوفاژ روشن کنن باید تنها بخوابم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم . آخرین بار تو ۲۵ هفته سونو شکمی ۴۰ بود و تو ۱۸ هفته سونو واژینال ۳۸ . ممکنه طول سرویکس ...

نه فک نکنم ماله منم ۴۳ بود دیگه بچه داره سنگین میشه حالا بزار به اخر برسی وای خیلی سخت شده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من انجام ندادم ولی از بچه ها شنیدم میگن سه چهار روز اول استراحت کن کامل فقط یکم‌ توی خونه راه برو. گ ...

مرسی عزیزم

والا دکترم گفت استراحت مطلق ممنوع از همون لحظه انتقال 

من شاغلم ولی خب نصف روز رو استراحت میکنم 

عزيزم خوبه كه رعايت ميكني منم خيلي چيزا رو رغايت ميكنم ولي چون شاغلم و ٨-١٠ ساعت بيرون از خونه هستم ...

جدی؟ وای من وزن کم کردن خیلی برام سخته. بیشتر چربی بدنمم تو شکم و پهلوم هست. البته من نسبت به قدم خوبم. وزنم نهایت تا 72 میره. قدم 170 اینا هست. دکتر چی گفت عزیزم؟ سوالام زیاده بیام پی وی

نمیدونم نگفت چیزی ازمایش باید بدم؟دکترم فکرمیکنم اصلا اهمیت نمیدونه فقط بلده ۱۰نفر ۱۰نفر بفرسته تو ز ...

دکترت کیه عزیزم؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مرسی عزیزم والا دکترم گفت استراحت مطلق ممنوع از همون لحظه انتقال  من شاغلم ولی خب نصف روز رو ...

آره استراحت مطلق که نه ولی اولش خیلی مهمه به نظرم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزيزم خوبه كه رعايت ميكني منم خيلي چيزا رو رغايت ميكنم ولي چون شاغلم و ٨-١٠ ساعت بيرون از خونه هستم ...

دوستم از کجا میشه انقدر دقیق فهمید که خود تخمک چه مشکلی داره؟ به جز کاریوتایپ منظورمه. بعد این انکلوژن بادی که می گی رو خود پاکروش بهت گفت چنین و چنانه؟ یا جنین شناس؟

سلام عزیزم بنطر من کپسول ژل رویالم امتحان کن خیلی خوبه

برای منم دکتر تجویز کرده ولی پیدا نکردم. مارک خاصی مدنظرته؟

نه عزیزم بار دومم بود. بار اول که دو سال پیش بود حداقل یه دونه بلاست موند البته اونم میگفتن خیلی خوب ...

منم این ماه دوباره میخوام‌پانکچر بشم.مشکل ازشوهرمه فعلا یه ماهه تقویتی خوردیم.

شما مشکلتون چیه شوهرتون مشکل نداره؟

یا رب العالمین