2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست
نمیدونم نگفت چیزی ازمایش باید بدم؟دکترم فکرمیکنم اصلا اهمیت نمیدونه فقط بلده ۱۰نفر ۱۰نفر بفرسته تو ز ...

کجا میری تعیین جنسیتی ؟

خدا بزرگه انقدر کم طاقت این پروسه خیلی طولانی ووقت بر وهزینه بره ولی ببخشید خواهرانه بهت میگم این قدر بی طاقت باشی وکم حوصله زود خسته میشی رو خودت کمی کار کن انشالله مثبت فکر کنی مثبتم رروبه روت سبز میشه میگن مغز ادم قدرتش بالاس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااای خدا به دادمون برسه.میگن کم کاری رو هوش بچه اثر می ذاره یعنی تا الان اتفاقی نیفتاده؟؟؟دیر نشد ...

نه عزیزم نگران نباش فقط قرص تو مرتب بخور و معمولا واسه یک ماه بعد دوباره باید آزمایش رو تکرار کنی

کجا میری تعیین جنسیتی ؟ خدا بزرگه انقدر کم طاقت این پروسه خیلی طولانی ووقت بر وهزینه بره ولی ببخشید ...

میرم پیش دکتر ربیعی همدان فعلا مطب ولی کلینیک امید انجام میده پانچر و تخمک کشی اینا اره قصد دارم تعیین جنسیت کنم اخه فقط یه کلمه میگه منشیش مینویسه و تمام دیگه هیچ جواب نمیده ادم نگران مبشه الان پری قبلی بهم پماد داد واژینال اونو زدم این دفعه میگه پلیپ داری میگم از پماده اس پس چرا تا الان نداشتم جواب نمیده میگه نفر بعد با منشیاشم نمیشه حرف زد به خدا از نگرانی دارم میمیرم 

کی این ازمایش میدن؟من الان امپول گونال اف میزنم دورناف روزی دو پودر ۱۰سی سی اب پنجم پری

روزش فرق نداره گلم دکترا قبل سیکل میدن که بر اساس اون دارو بدن ولی دکتر شما گونال داده داروت خوبه انشالا خوب جواب میده نگران نباش  

ان شاالله که به سلامتی بغلش کنی 😍 😍 😍 😍  خیلی خوشحالم مامان شدی، یادمه خیلی اذیت شدی و خوش ...

ممنون زینبی جون😙😙😙 آره واقعا 5بار انتقال کم نبود خدا برام معجزه کرد واقعا

انشاالله خدا گل پسرت رو برات حفظ کنه جوجه ی دومتم طبیعی بهت بده😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
میرم پیش دکتر ربیعی همدان فعلا مطب ولی کلینیک امید انجام میده پانچر و تخمک کشی اینا اره قصد دارم تعی ...

دکترا عادتشونه چون سرشون شلوقه انشالله به مراد دلت برسی بی صبرانه منتظرم بیایی خبر خوبو بهمون بدی زخیرت چنده ؟

نمیدونم والا دکتر مثلا خوبیه همدان خیلی تعریف میکنن ازش باتجربه اس مثلا 

چرا نمیری پیش پیله وری؟ خیلی عالیه خیلی ام برای مریض وقت میذاره، من یه بار انتقالم افتاد با ربیعی اینقدر عجله داشت خیلی بدم از رفتارش اومد

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...