2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام عزیز دلم منم همیشه یادتم  وای تیکرشو 🤩🤩 چیزی نمونده پسرتو ببینی  ایشالا سالم بغلش ...

😊😊😊

اره گفت ۹ اسفند کلی دیگه سونو نداد اصلا بهم 

ای جونم ماشلاا 😍😍🤗🤗😘😘

میگم شبا ارده و شیره می خورم بده؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بچه ها من بخاطر پله های خونمون خونه نشین شدم ، طبقه چهارمیم ، واقعا دلم یه پیاده روی ساده میخواد چیک ...

تا سونوی قلب تحمل کن به نظرم

بعدش دیگه آروم آروم میتونی بری

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا سونوی قلب تحمل کن به نظرم بعدش دیگه آروم آروم میتونی بری

جدی یعنی ممکنه خطرناک باشه؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
انشالله که خیره عزیزم  و نی نی داره جاش رو سفت میکنه  مامان سوفی جان پزشک های آمریکا علت ...

مرسی عزیزم امیدوارم... ❤️

نه نظر دکترهای امریکا برعکس هست

میگن اسپرم کار خودش رو تا روز سوم انجام میده

بعد از سه روز بلاست شدنش فقط به کیفیت تخمک و قوی بودن تخمک ربط داره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
جدی یعنی ممکنه خطرناک باشه؟

نه خطرناک نیست 

دکترا که میگن از روز ۴ انتقال فعالیت عادی 

من خودم فکر میکنم اینجوری بهتره

خودم باشم رعایت میکنم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه خطرناک نیست  دکترا که میگن از روز ۴ انتقال فعالیت عادی  من خودم فکر میکنم اینجوری بهت ...

خیلی دچار روزمرگی شدم قشنگ افسرده ، البته یکساله بخاطر کرونا همه چیم بهم ریخته خونه نشین بودم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
تازه یه کاسه درست می کنم با چایی می خورم 😁😁از فردا نمی خورم دیگه

شنیدم گرمی زردی میاره واسه بچه وگرنه شما دیگه راحت باش چیزی تا زایمانت نمونده خداروشکر

😊😊😊 اره گفت ۹ اسفند کلی دیگه سونو نداد اصلا بهم  ای جونم ماشلاا 😍😍🤗🤗😘😘 میگم شبا ارد ...

ای جانم 🤩🤩🤩‌ به سلامتی ❤️❤️❤️

من کل بارداریمو  یا ارده شیره میخوردم یا حلوا ارده یا چهارمغز و عسل هیچ مشکلی هم نداشتم همه میگفتن نخور نی نی زردی میگیره ولی دکترم گفت اصلا ربطی نداره بخور 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خیلی دچار روزمرگی شدم قشنگ افسرده ، البته یکساله بخاطر کرونا همه چیم بهم ریخته خونه نشین بودم

خودتو مشغول کن

کتاب بخون

فیلم ببین

با فسقلیت صحبت کن

اره واقعا هممون افسرده شدیم

اما اینو فراموش نکن شما الان بزرگترین انگیزه و امید تو شکمته 

این روزا به خوشی سپری میشه انشالله

خودتو مشغول کن کتاب بخون فیلم ببین با فسقلیت صحبت کن اره واقعا هممون افسرده شدیم اما اینو فرامو ...

مرسی عزیزم به این حرفا نیاز داشتمم انگار😚😚