2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045073 بازدید | 684424 پست
عزيييزم، انشاالله حل بشه هر مشكلي داري خودتو اذيت نكن.  منم اين سري كه خراش دادم، هايپر شدم، ...

خداروشكر عزيزم انشالله مثبت ميشي دوستم. خيلي حالم گرفته شد خيلي . انشالله هرچي خيره پيش بياد❤️

خداياشكرت....❤️ 
اره عزیزم خالی نکن بعدش که زدی الکل دوباره رووش نزن ماساژم نده سریع دراز بکش من اینکارارو کردم کبود ...

مرسي عزيز دل♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشكر عزيزم انشالله مثبت ميشي دوستم. خيلي حالم گرفته شد خيلي . انشالله هرچي خيره پيش بياد❤️

مرسي عزيزم، انشاالله شما هم مثبت ميشي، فقط آرامش بده به خودت، استرس رو دور كن.

انشاالله🌸🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دوستان من هنوز نمیدونم واقعا باردار نیستم یا هستم... من روز ۱۶ انتقالم بتام ۷۹ بود، بعد روز ۱۸ همون ...

عزیزم ایشالا بتا خوب خوب میره بالا و یک نینی خوب برات میشه.

من هم یکبار اینطور شدم و بتام بالا نمیرفت و ۱.۵ ماه درگیر بودم البته خیلی بتا کم بود ۷۰ اینا بود خدا رو شکر مال شما رفته بالا ...اون موقع یک سری مقاله خودم در این مورد که یکیش در مورد موارد نادر ای وی اف بود که بتا دیر بالا میره ..تا جایی که یادمه  ۲ یا ۳ مورد بود که این مسئله پیش اومده بود و اتفاقا بعد از بالا رفتن دیگه رشد ادامه پیدا کرده بود و نی نی هاشون هم دنیا اومده بودن سالن سالم...

با توجه به این بالا رفتن بتا شمه و رشد خوب بتا تو آزمایشات بعدیت ایشالا زودتری خبر خوشحالی رو بهمون میدی عزیزم

سلام گلم انشالله که مثبت بشه آزمایشت و بزودی روزاای خوبی رو با نی نیت سپری کنی. گلم جنینات گرید چند ...

دوتا جنين گريد آ بودن 

بله عليرضايي بود 

دارو ويتامين دي و اسيدفوليك و استراديول و انوكسا و پروژسترون و شياف 

كاره خاصي نكرد دكتر فقط تو سيكل انتقال يكبار سونو شدم و مستقيم رفتم واسه انتقال. 

چقدر شلوغ بود امروز باوركنيد امروز ٥٠ نفر انتقال داشتن و بيشتر هم با دكتر نصر بودن 

دوتا جنين گريد آ بودن  بله عليرضايي بود  دارو ويتامين دي و اسيدفوليك و استراديول و انوكس ...

انشالله موفق باشید میشه بگید مشکلتون چی بود ؟ 

در اندک من تویی فراوان یارب..
مبااااارکه عزیزم.انشاله به سلامتی به دنیا بیاریشون😍

مرسی گلم انشالله😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
همسرم ميزنه برام، بنده خدا اونم اعصابش بهم ميريزه دردم ميگيره. 

خدوت بزن کنترل درد دست خودته،من اولش نود درجه نمیزدم کبود میشد و درد داشت،الان سوزن و مستقیم تا اخر وارد میکنم کبود هم نمیشه،از آماده هاس دیگه؟

عزیزم میتونی بگی قبل و بعد انتقال چیکار کردی استراحتت چطور بود؟

استراحتم ۳، ۴ روز  اول بیشتر بود ولی راه میرفتم یکم تو خونه تا خون رسانی بشه ... قبل انتقالم هم سعی کردم بیشتر گرمیجات بخورم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه من چیز خاصی مصرف نکردم فقط همون فولیک اسید و ویتامین دی .همین .هر دارویی هم بهم داد سر ساعت مصرف ...

ویتامین دی هنوز ادامه میدی؟هزار میخوردی؟

راستی داروهارو شروع کرد ب کم کردن واست یا نه؟

فدات بشم  من خودم درخواست دادم  شما هم خودت بگو نمیتونم

عزیزمی حتما

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خلاصه برای اتفاقی که نمیدونم چی میشه گریه کردم خوبه پانکچر اولم نبود با روحیه برو جلو و مطمئن باش خد ...

مرسی عزیزه دلم خدا ازت دهنت بشنوه برام دعا کن هفته بعد سونو دارم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏