2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045141 بازدید | 684431 پست
فشار من همیشه ۱۱رو۷یا ۱۰روی ۷هستش امروزم همون ۱۰رو ۷بود ...ازدکترشماره ندارم یادمم رفت بپرسم فردازنگ ...

همین که فشارت خوبه جای نگرانی نیست عزیزم شبا یه بالشت بزار زیر پاهات بخواب کلا پاهاتو بزار رو میز

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام گلم آزمایشهای تکمیلی که دکتر زرنانی برام نوشت اینا هستن البته ana رو قبلا هم داده بودم ولی بازم ...

مرسی عزیزم .ببخش اذیت شدی .اینهمه ازمایش  تایپ کردن سخته  منم یه سری از ازمایش هارو انجام دادم همونا که آنا جون گذاشته ولی سی دی مارکرها رو انحام ندادیم به دکترعلیرضایی هم گفتم گفتش لازم نیست .توشهرخودمون هم ندارن موندم اینبار اومدم تهران پیگیر سم محض احتیاط.بازم ممنون خواهری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم ناشتا نمیخواد، ادراره 24 ساعته نوشته یا معمولی؟ من این سری رفتم برام 24 ساعته نوشت البته ه ...

برم ببینم اصلا نگاه نکردم نسخه رو 🤦‍♀️نه من فشارم خمیشه خوبه شماهم هروقت خواستی فسارتو لگیری نیم ساعت بشین تپش قلبت بیوفته بعد فشارتو بگیر 

سلام عزیزم . حالتو درک میکنم چون تجربه اینچنینی داشتم روز انتقال بهم گفتن جنین هات از بین رفت . برای ...

سلام گلم. آره گفت مشکل از تخمکت بوده. مکملم خورده بودم ولی اثری نداشته ظاهرا. فولیک اسید, ویتامین دی روزانه, زینک, امگا, آهن, اوابوست, ویتامین سی و ای

همین که فشارت خوبه جای نگرانی نیست عزیزم شبا یه بالشت بزار زیر پاهات بخواب کلا پاهاتو بزار رو میز

اره از ۱۹هفته پاهامو اویزون نگه نمیدارم ،  ولی شبا نمیتونم بخوابم باید سعی کنم بالشت بذارم زیر پام 

منم ازاتاق عمل میترسم حتی  واسه جراحی دندونم میدیدم دکتر گان پوشیده بدنم بیحس میشد ولی خب یه ۴ب ...

سلام عزیز دلم خوبی 

ببخشید نتونستم بیام اینجا

اگه میترسی همون بیهوشی بگیر 

ولی خب همه میگن اون لحظه به دیا اومدن نی نی خیلی قشنگه ولی من باز نتونستم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره از ۱۹هفته پاهامو اویزون نگه نمیدارم ،  ولی شبا نمیتونم بخوابم باید سعی کنم بالشت بذارم زیر ...

اره سعی کن بالشت بزاری بهتره من موقعی که میرم حموم ز ورم رو به کبودی میره نمی دونم چرا

سلام عزیز دلم خوبی  ببخشید نتونستم بیام اینجا اگه میترسی همون بیهوشی بگیر  ولی خب همه م ...

سلام لیاناجون گل دختری خوبه شمادیگه عذرت موجه هست فسقلی وقتتو میگیره ...امروز بادکتر صحبت کردم گفت انتخابیه دوس داشتی برو پیش مشاور بیهوشی ...اگه دیدم میترسم حتما بیهوشی میگیرم 

سلام عزیز دلم خوبی  ببخشید نتونستم بیام اینجا اگه میترسی همون بیهوشی بگیر  ولی خب همه م ...

سلام عزیزم خوبی خیلی یادت بودم دختر گلت خوبه ماشاالا فک کم ۳ماهش شده درسته؟

اره سعی کن بالشت بزاری بهتره من موقعی که میرم حموم ز ورم رو به کبودی میره نمی دونم چرا

عه واقعا برای من اصلا ورم نداشتم ولی یه هفته اس انگشترم تنگ شده به انگشتم رو سایز کفشامم متوجه شدم یکم پامو میزنن 

سلام لیاناجون گل دختری خوبه شمادیگه عذرت موجه هست فسقلی وقتتو میگیره ...امروز بادکتر صحبت کردم گفت ا ...

وای بیهوش نشیااا بی حسی خیلی حال میده 😁😁😍😍

وای بیهوش نشیااا بی حسی خیلی حال میده 😁😁😍😍

قبلی بیهوشی بودم هیچی نفهمیدم حالا ایندفعه سعی میکنم بیحسی بگیرم ...دوستمم تعریف میکرد ازلحظه ای که نینیو میذارن بغلت متوجه میشی خیلی حس خوبیه  ایشالا قسمت همه ی دوستامون بشه