2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
دوستان من قبلا ب نیت باروری ۷ بار نمیدونم یا یکبار سوره مریم رو خوندم و نیت کردم هر وقت مثبت بشم ۴۰ ...

عزیزم برا منم دعا کن و بخون

خیلی دلتنگ بچه مم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قوربونت..انشالله‌همیشه‌خوب‌باشی من‌ضخامتم‌خوب‌بود‌..روز۱۲‌شده‌بود۹ دکترمن‌چیزی‌نگف..فقطبایه‌میله‌د ...

فدان بشم عزیزم ممنونم .....ایشاله که تو هم خوب باشی همیشه....نه اون میله فک نکنم ربطی داشته باشه .

.....معنولا وقتی لوله ها هیدرو باشن خود دکتر پیشنهاد میده که با لاپروسکوپی بسته شه که مایع عفونی داخل رحم نشه....لوله هیدرو هم توعکس رنگی مشخص میشه....تو عکس رنگیت چیزی ننوشته؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداحفظش کنه نینی نازتو ...عزیزم یه سری دکترای معروف مثل عارفی وطرازی و رزاقی و...که وقتشون پره معطلی ...

سلام عزززم خوبی ایشالله ..؟ریسک سندرم دان ۱.۲۵۰ یعنی چی؟ا....موردی بوده که با این درصد مشکلی نداشته باشه؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مرسی عزیزم ان شاءالله قسمت همه منتظرا  ممنونم ک واسم دعا میکنی منم اگه قابل باشم دعاتون می کنم ...

فدای تو بشم ایشاله عزیز دلم حتما قابلی گلم....ایشالله که نینی جون سال دیگه در حال شیر خوردن باشه....راستی گلی جون سنرم دان ۱.۲۵۰ معنی اش چیه؟ریسکش خیلی بالاست؟

عزیزم باید آزمایشات مرحله اول بین ۶تا ۱۰ هفته بارداری انجام بشه حتما دکترت فراموش کرده درخواست بده ...

ممنونم عزیزم آره فکر کنم یادش رفت اصلا من باید فقط استرس بکشم یه روز بدون استرس برام نمیگذره 

فردا حتما میبرم بنویسن..راستی باید ناشتا باشم؟ بعد جوابشون زود حاضر میشه یا چند روز طول میکشه؟ کنار مطب دکترم یه آزمایشگاه هست میگم اگه زود آماده میشه همونجا بدم و ببرم دکترم ببینه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
فدای تو بشم ایشاله عزیز دلم حتما قابلی گلم....ایشالله که نینی جون سال دیگه در حال شیر خوردن باشه.... ...

عزیزم ببخش من جواب میدم. معمولا زیر 1/1100 میفرستن سلفری. اینو دکترم گفت. و اینکه بله یه عالمه مورد بوده که حتی از 250هم کمتر بوده اما خدارو شکر مشکلی نداشتن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من سونو ساک که رفتم یعنی ۱۶ روز بعد از انتقال واسم آزمایش نوشت گفت دوهفته بعد که واسه قلب میای ...

امروز نیستن مطب فردا میبرم بنویسن

میبینی من هر روز یه استرس جدید باید داشته باشم..خوبه حالا خودم موقعی که رفتم سونو ساک به دکتر گفتم آزمایشی چیزی لازم نیست گفت نگران نباش اونا رو هم مینویسیم حالا کی خدا داند.

راستی آرزو جان جواب آزمایشات زود آماده شد یا چند روز طول کشید؟ ناشتا بودی؟؟

اره عزیزم. بعدش هم پیش دکتر زنان بردم هم دکتر غدد

ممنونم عزیزم ان شاءالله که گل پسرتو صحیح و سالم بغل کنی فردا میرم مطب برام بنویسن حتما

امروز نیستن مطب فردا میبرم بنویسن میبینی من هر روز یه استرس جدید باید داشته باشم..خوبه حالا خودم مو ...

اره عزیزم ناشتا رفتم انجام دادم باید دوازده ساعت قبل از آزمایش چیزی نخوری واسه من ۵ روز طول کشید تا جواب حاضر شد.واقعا هر روز یه مدل داریم استرس می کشیم.بخدا دیشب خواب نرفتم از این تیروئید همش منتظر بودم صبح بشه قرص رو بخورم اخه واسه قرص هم باید با معده خالی بخوری و تا نیم ساعت یک ساعت بعدش  چیزی نخوری تا جذبش بهتر شه.

رفتی دکتر حتما در مورد مکمل بارداری هم بهش بگو.واسه من نوشته از دیروز دارم میخورم .دوز داروهامم از هفته دیگه تغییر میکنه مثلا به جای دو تا آمپول باید سه تا شیاف بذارم هفته بعدترش دو تا .استرادیول از هفته دیگه میشه روزی دوتا و هفته بعدترش میشه روزی یکی.

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
كاش منم البرز ميگرفتم، اين ماركش اكتوور كو هست 

اره البرز دارو بگیر خیلی راحته. من قبلا ناکسپرین میزدم اون موقع تزریق درد داشت اما البرز دارو هم سوزنش خیلی باریکتره هم کوتاه تره و موقع تزریق هم اصلا درد نداره. مثل تزریق گوناله. خیلی خوبه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
اره عزیزم ناشتا رفتم انجام دادم باید دوازده ساعت قبل از آزمایش چیزی نخوری واسه من ۵ روز طول کشید تا ...

وای پس خیلی طول میکشه ای خدا🥴

من دارم سه تا شیاف میذارم که دکتر گفت از هفته بعد بکن دوتا.. استرادیولم دو روزه دوتاش کردم گفت همینجوری ادامه بده فعلا..من یدوفولیک و ویتامین د۳ و متفورمین و استرادیول و دوفاستون دارم.. شما چی داری؟

سلام عزیزم مکمل مشکل نداره حتما بخور واسه تیروییدمنگران نباش قرص رو مرتب استفاده کن  کم کاری ت ...

وااااای خدا به دادمون برسه.میگن کم کاری رو هوش بچه اثر می ذاره یعنی تا الان اتفاقی نیفتاده؟؟؟دیر نشده باشه تو این مدت 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️الان ۶ هفته و ۳ روزمه.تازه از امروز شروع کردم قرص رو .من آدم منظمی هستم تو قرص خوردن محاله یادم بره مخصوصا سر این پروسه بچه دار شدن.حواسم هست.شما نمیدونی عزیز تا چند وقت بعد از قرص خوردن میاد پایین ؟؟؟؟شنبه گذشته که آز دادم و پنج شنبه جواب حاضر شده ۴.۵ بوده لابد تو این ده روز هم بیشتر شده 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️