2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
عزیزم تیروئید در ادم عادی تا ۵ نرماله ولی بارداری در سه ماهه اول تا ۳.۹ نرماله واسه ۴.۵ باید قرصاستف ...

عزیزم فکر نمیکنم تا۵ نرمال باشه واسه ادم عادی رنجش تا دونیم هستش بالاتر از۲ونیم یعنی کم کاری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کارایی که من این ماه انجام دادم اینا بود شاید ب دردتون خورد من ۳ دی تخمککشی شدم ۱۵ دی پریود شدم از ۱۵ دی تا ۱۵ بهمن من سه بسته خرما خوردم مخصوصا تو پریود پیاده روی کردم بعضی روزا روز ۱۰ سیکل رفتم طب سنتی واسه ماساژ رحم و بادکش گرم و ماساژ کشاله ران دوباره ۱۳ سیکل رفتم و قرار بود ۱۵ سیکل باز برم ک شرایطشجور نشد بعدش خودم ۴ کیلو لاغر کردم تو همین ماه و خداروشکر طبیعی حامله شدم 

دوستان من قبلا ب نیت باروری ۷ بار نمیدونم یا یکبار سوره مریم رو خوندم و نیت کردم هر وقت مثبت بشم ۴۰ تا سوره مریم ب نیت ۴۰ تا منتظر بخونم هر کی دوس داره براش بخونم لطفا بهم پیام بده

عزیزم تیروئید در ادم عادی تا ۵ نرماله ولی بارداری در سه ماهه اول تا ۳.۹ نرماله واسه ۴.۵ باید قرصاستف ...

نه باید کمتر از ۲ باشه در بارداری تا ۳هم در ادم عادی اکیه ولی بالا تر کم کار تیروئیده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
به نظرم برو عوض کن جونت عزیزتره قیمتی هم نمیشه

آره الان همسرم اومد، بهش گفتم البرز بگيره

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
به نظرم برو عوض کن جونت عزیزتره قیمتی هم نمیشه

شما هواي داخلش رو خالي ميكني؟ من خوندم كه نبايد خالي كرد كه كبودي ايجاد نكنه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
دوستان من قبلا ب نیت باروری ۷ بار نمیدونم یا یکبار سوره مریم رو خوندم و نیت کردم هر وقت مثبت بشم ۴۰ ...

قبول باشه عزیزم انشالله بزودی بعد نه ماه نی نی رو صحیح سالم بغل بگیری ممنون میشم برای منم بخونی سپاس.

در اندک من تویی فراوان یارب..
انشالله مرسی عزیزم

عزیزم میتونی بگی قبل و بعد انتقال چیکار کردی

استراحتت چطور بود؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان من قبلا ب نیت باروری ۷ بار نمیدونم یا یکبار سوره مریم رو خوندم و نیت کردم هر وقت مثبت بشم ۴۰ ...

مباركت باشه عزيزم، به نيت من هم اگه ميشه بخوني ممنون ميشم🌸🌸 التماس دعا♥️

انشاالله منم مثبت شدم براي سلامتي ني ني هامون سوره مريم ميخونم🤲🏻