2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست
عزیزم ببخشید که من نظر میدم هرطور خودت صلاح‌میدونی ولی چون راه دور میای دلم نمیاد نگم بهت ...من از م ...

سلام عزيزم براي تعيين جنسيت كدوم مركز رفتين ؟ دكترتون كي بود بعد دوتا جنين انتقال دادن يا يكي؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من میخوام تعیین جنسیت کنم مشکل دیگه ندادم دوتا بچه هم دارم.اونجا واسه تعیین جنسیت زود جواب میگ ...

انشالله موفق باشید عزیزم. من راستش اطلاعات دقیقی راجع به تعیین جنسیت ندارم خودم بتازگی اونجا پانکچر شدم که تا الان خداروشکر راضی بودم فقط دکتر علیرضایی رو میشناسم و فقط با ایشون ویزیت شدم که بنظرم عالی هستن و انرژی خوبی دارن از دکترای دیگشون اطلاعی ندارم ولی دوستان اینجا با دکتر منتظری و لاهوتی هم هستن که اونا هم راضی هستن خود دکتر نصر هم که عالیه تعریفشونو زیاد شنیدم. 

در اندک من تویی فراوان یارب..
مرسی عزیزم ان شاءالله قسمت خودت بشه فداتشم مشکل ما من تنبلی خفیف داشتم سه بار ای یو ای شدم منفی شد ...

خداروشکر عزیزم، خیلی مبارکه. 💚🧡

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم ببخشید که من نظر میدم هرطور خودت صلاح‌میدونی ولی چون راه دور میای دلم نمیاد نگم بهت ...من از م ...

خدا خیرت بده. چقدر دلسوزانه ♥️♥️❤️♥️❤️♥️

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
۲۹هفته و ۵روز .چهارشنبه هفته پیش که رفتم .اوایل ان تی گفت ۲۶فروردین

به سلامتی عزیز داچلم. انشالله به دل خوش بغل بگیریش. این ماه های آخرسخت شده. سنگین شدم، کج خلق، معده درد و کهیر و ... زود خسته میشم، پادرد گرفتم.

روزشمار گذاشتم 😄😄

من تو آنومالی بهم 29 فروردین وقت طبیعی گفته

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خدا خیرت بده. چقدر دلسوزانه ♥️♥️❤️♥️❤️♥️

خاله خود من ۱۶ساله منتظره نینیه،دارم میبینم چقدراذیت شده  وقتی دوستامونم میبینم  چقدر تواین راه سختی کشیدن فقط و فقط از خدا می‌خوام  دامن همه ی دوستای منتظرمون سبزبشه  ودلشون بامعجزه ی خداااا شاد بشه 

مرسی عزیزم ان شاءالله قسمت خودت بشه فداتشم مشکل ما من تنبلی خفیف داشتم سه بار ای یو ای شدم منفی شد ...

خدایا شکرت. انشالله گلم برای ما هم خیلییییی دعا کن. پس مشکلتون خیلی حاد نبوده من همسرم موروفو و تحرک صفره 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی عزیزم قربونتون با دلای پاکتون  من امروز بعد ۴ روز ک پریودم تاخیر داشت بیبی زدم مثبت شدرفت ...

واییی خدا رو صد هزار مرتبه شکر عزیزم ....خیلی خوشحالم برات معحزه خدا شامل حالت شد ....خدارو شکر که دعاهامونو مستجاب میکنه ....بازم دعا میکنم که  نینیت سالم بیاد بعلت تو هم برای ما و بچه های این تاپیک و تاپیک چهارده معصوم و همه منتطرا دعا کن 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی