2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست
اره عزیزم خداروشکر همه چی خوب بود وزنشم ۱۲۸۶گرم ولی دکترم قبل سونو شکممو اندازه گرفت گفت کوچیکه و خو ...

شکر عزیزم. خدارو شکر. گفت چند وقتته؟ تاریخ زایمان نداد بهت؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم تو اینترنت دیدم بچه ها تعریف کردند. تازه چهارمین انتقال منفیمو داشتم . با خودم میگم بیام ته ...

عزیزم ببخشید که من نظر میدم هرطور خودت صلاح‌میدونی ولی چون راه دور میای دلم نمیاد نگم بهت ...من از مهرماه پارسال ازهمین اینترنت ونینی سایت دکتر قوامی رو پیداکردم رفتم مطبشون خیلی هم شلوع بودازهمه ی شهرها میومدن پیششون ...البته من فقط تعیین جنسیت بودم مهرماه ازمایشارو انجام دادیم دکتر رفت خارج یک ماه ونیم نبود دی ماه پانکچر شدم و با بهترین داروها کلا ۸تاتخمک داشتم و۳بار بخاطر بی توجهی دکتر انتقالم بخاطر اندومترم که خیلی نازک وخیلی ضخیم شد کنسل شد ....دکتر یکم حواس پرت شده پیششم یه ماماهست  خانم نوروزی حرف دکتر باماما تفاوت داره یا یکیشون یه چیزی میگه اون یکی یادش میره ثبت کنه ..خداشاهده ادمی نیستم که بخوام بد کسی رو بگم ولی شماراه دورمیای وقت وهزینه میکنی توانتخاب دکتر بیشتر دقت کنی خوبه ، ولی من ۲۵میلیون هزینه کردم واخرشم نتیجه ای ندیدم ...البته یه دوستی اینجا هست اسم کاربریش delmaهست مریض دکتره والان بارداره ..من بودم توشرایط شما حتما مرکز ابن سینا یا مام میرفتم خودم نرفتم وندیدم ولی خیلی دوستان این تاپیک اونجاها میرن وخیلی راضی ان ...ببخشید طولانی شد 

نه عزیزم.خدا به من یه بچه بده هر چی بشه.سالم باشه دیگه پامو مطب دکتر زنان نمیزارم

اخه چندوقت پیشم یه دوستی پرسیده بود یادم رفته بود نام کاربریشون ...الهی به همین زودیا مثل خود من سورپرایز میشی من ماه بعد انتقالم باردارشدم 

سلام دوستان کسی تابحال دوبار پانکچر در یک سیکل انجام داده ؟ می خوام بدونم دفعه دوم تخمکهاش بیشتر شد ...

بچه ها🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

کسی این تجربه رو نداشته بهم پاسخ بده؟؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
وای الهییییی مبارکت باشه فدات شم چقد خوشحال شدم الهی قربون بزرگی خدا برم. مشکلتون چی بود که میخواستی ...

مرسی عزیزم ان شاءالله قسمت خودت بشه فداتشم

مشکل ما من تنبلی خفیف داشتم سه بار ای یو ای شدم منفی شد دیگه نمیخواستم منتظر ای یو ای بشم رفتم تو سیکل ای وی اف تخمک کشی شدم مرداد سه تا جنین شد فریز کردن روز انتقال رفتم گفتن متاسفانه بلاست نشده کنسل دوباره دی ماه تخمک کشی شدم ۷ تا جنین شد ک فریز کردن قرار بود پریود شم برم واسه انتقال ک دیدم ۴ روز تاخیر دارم بیبی مثبت شد بتا هم مثبت شد

قربون خدا برم دلم لرزید مبارک باشه گل خانم خدا لذت بارداری طبیعی بهت هدیه داده 😇 انشالا بارداری راح ...

مرسی عزیزم ان شاءالله قسمت خودت و همه بچه ها

خداوند لطف شو شامل حالم کرد عاشقشم 

مرسی عزیزم ان شاءالله قسمت خودت بشه فداتشم مشکل ما من تنبلی خفیف داشتم سه بار ای یو ای شدم منفی شد ...

خداروشکر عزیزم ان شاالله بارداریت بسلامتی 

طی بشه گلم برای همه منتظرا و من دعا کن تروخدا 

یازده ساله منتظرم😔

الهی و ربی من لی غیرک
عزیزم ببخشید که من نظر میدم هرطور خودت صلاح‌میدونی ولی چون راه دور میای دلم نمیاد نگم بهت ...من از م ...

مرسیییییی عزیزممممم.ممنونم که برام وقت گذاشتید و با صبوری برام تایپ کردید.واقعا سپاسگزارم.چشم حتما تجدید نظر می کنم

نه عزیزم تو اینترنت دیدم بچه ها تعریف کردند. تازه چهارمین انتقال منفیمو داشتم . با خودم میگم بیام ته ...

عزیزم‌ نازنین جان درست میگن از راه دور میای انصاف نیست چیزی که میدونیم رو نگیم بنظرم ابن سینا بری بهتره یکم بیشتر تحقیق کن البته من خواهر خودم خیلی سال پیش با دکتر قوامی مثبت شد ولی برای خودم که رفتم دیدم با قبل فرق کردن یکم حواس پرت شده کلا هم زیادی خونسرده سر این خونسردیش هم بچه دوم خواهرم زود به دنیا اومد داشت از دست میرفت

البته تو همین تاپیک هم مثبت دارن ولی تجربه خودم رو گفتم

مرسیییییی عزیزممممم.ممنونم که برام وقت گذاشتید و با صبوری برام تایپ کردید.واقعا سپاسگزارم.چشم حتما ت ...

خواهش میکنم عزیزم ...اینجا یه دوستی داریم ثمین جون بنده خدااا چقد حرص میخورد سر دارو دادن دکتر برای من همش میگفت دکتر اشتباه میکنه 

اخه چندوقت پیشم یه دوستی پرسیده بود یادم رفته بود نام کاربریشون ...الهی به همین زودیا مثل خود من سور ...

الهی واقعا برام دعا کنید زیاد.خدا نی نی تونو صحیح و سالم بزاره بغلتون عزیزم