2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
طبیعیه منم قشنگ لخته های بزرگ داشتم نترس اما برو مدرکسی احتمالا تجویز کنن پریودات منظمم میشه

ممنون عزیزم خیالم راحت شد .. شما بسلامتی الان باردارید؟؟ طبیعی یا ivf??

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
انشالله☺🙏

آدرینا جونم خیلی مبارکه ان شاالله این دفعه فندقتو صحیح و سالم بغل میکنی

جنینات چند روزه بودن عزیزم؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم خیالم راحت شد .. شما بسلامتی الان باردارید؟؟ طبیعی یا ivf??

ن عزیزم تازه برا باردوم پانکچر شدم انتقالم افتاد برا اردیبهشت ایندفعه میکرو توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم تکرار کردی بتا رو ؟ از صبح منتظرتم

اره عزیزم بالا رفته خداروشکر

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
آدرینا جونم خیلی مبارکه ان شاالله این دفعه فندقتو صحیح و سالم بغل میکنی جنینات چند روزه بودن عزیزم؟

مرسی عزیزم انشالله

۵ روزه بلاست

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ن عزیزم تازه برا باردوم پانکچر شدم انتقالم افتاد برا اردیبهشت ایندفعه میکرو توکل بخدا

انشاله اینبار بارداری خانومی

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
به سلامتی عزیزم. انشالله این انتقال به 9 ماه بارداری و نی نی های خوشگل و سالم ختم بشه. پودره هم خدای ...

مرسي عزيزم از دعاي قشنگت، انشاالله🌸🌸

واقعا بدمزست، با شير بهتره ولي من با آب ميخورم، جرأت ندارم شير بخورم😆

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام گلم بله مرکز مام میرم دکترم خانم دکتر علیرضایی. بلاست به جنین پنج روزه میگن عزیزم

عزیزم من میخوام تعیین جنسیت کنم مشکل دیگه ندادم دوتا بچه هم دارم.اونجا واسه تعیین جنسیت زود جواب میگیرن اطلاع دارین؟بنظرتون تو مام پیش کدوم دکتر برم؟دارم اطلاعات جمع میکنم