2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از توجهت من از رئیس بخش زنان پرسیدم، بهم گفت هم با سونو انتقال داریم هم بر اساس عمق. ولی دکت ...

حتما همین طوره که میگی. نپرسیدی در چه صورتی با سونو انتقال میدن؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
وزنش که خوبه . مهم وزنش هست . مگه میشه براساس اندازه رحم اونم با دست گفت ؟ استرس نگیر خوب نیست برات ...

ممنون عزیزم

پناه بر خدا خودش کمکمون کنه به موقع نی نیمونو بغل بگیریم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره لیزری گرفتم . شیردوش رو هم با کلی کلنجار بالاخره به این نتیجه رسیدم بگیرم. چون بعدش باید برم سرک ...

مبارکه عزیزم. امیدوارم کمترین استفاده رو از تب سنج بکنی. منم از این تب سنج گوشی ها گرفتم. خواهرم سر پسرش داشت خیلی خوب بود.‌شیردوش چه برندی گرفتی؟ منم میخوام بگیرم اما شرلی میگیرم.به نظرم واجبه. ظرف نگهدارنده شیر اونت هم گرفتم که بذارم تو فریزر. البته اگه پسرم مثل باباش بشه که همش بی فایده است آخه همسرم شیر مادرش رو نخورده تف میکرده، آخر مجبور شدن تو بحبوحه انقلاب، شیر خشک براش تهیه کنن 😅😅

ببین مثلا یه زمانی غسلی به گردن آدم هست یا جلوی دیگران، من دلم نمیخواد کسی ببینه بدنم رو، واسه همین شیردوش میگیرم که از این جهات راحت باشم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وزنش که خوبه . مهم وزنش هست . مگه میشه براساس اندازه رحم اونم با دست گفت ؟ استرس نگیر خوب نیست برات ...

آجیل به من گفت خیلی کم بخورم بخاطر کهیرام. همچنین خرما

اما رو گوشت و تخم مرغ و حبوبات و لبنیات خیلی تاکید کرد. حالا من کنسرو لوبیام میخورم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام بچه ها. امروز رفتم چند ساعت یه لنگه پا وایسادم در بخش آی وی اف. هرکی رفته و اومده میگم تو رو خدا بگین یکی از آزمایشگاه بیاد جواب منو بده. یکی دوبار اومد خانمه جوابمو داد. گفت جنینا خیلی ضعیف بودن. تقسیم سلولی کند, فرگمنتیشن بالا, بلاستومرهای ناجور. گفتم بلاست پنج روزه شده بودن چطور بودن؟ مشکلشون تو تروفکتودرم بود یا آی سی ام؟ میگفت اینا حتی روز پنجمم هنوز بلاستوسیت نشده بودن که باز ما صبر کردیم گذاشتیم تا روز ششم که دیگه نموندن. گفتم خب چه خاکی تو سرم کنم؟ گفت نمیدونم. با دکترت صحبت کن ببین آزمایشای ژنتیکی مینویسه برات یا نه. کلا گفت وسط هفته بیا خلاصه پروندتو بگیر ببر با دکترت و یا یکی دو تا دکتر دیگم مشورت کن. انقدر حالم بده. انقدر شاکیم از این وضع ناحق

حتما همین طوره که میگی. نپرسیدی در چه صورتی با سونو انتقال میدن؟

نه عزیزم نپرسیدم

دو ماه دیگه برای انتقال ک سونو میشم حتما میپرسم، بهت میگم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم منم تو انتقال دومم منفی شدم چهاردهم پریودم صبحه شبی که نزدیکی داشتم قشنگ پریود شدم رفتم دکتر ...

واقعا؟؟ خوب خوبه یکی مثل من پیدا شد این دو روزه خیلی نگرانم همش میگم نکنه باردار بودم و با اون نزدیکی اینطور خونریزی پیدا کردم ... من پریود بعداز انتقال و این پریودم خیلی خونریزی زیاد دارم هیچوقت لخته نداشتم اینبار دارم.

پس من دیگه دکتر نمیرم .

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بچه ها علت اينكه قبل از انتقال امپول سينافكت تجويز ميشه چيه؟ و اينكه لازمه ويتامين خاصي قبل از انتقا ...

تخمدان هارو خاموش میکنه به من هیچی نداد ویتامین ولی خودم فرتیل سی ام گرفتم دارم میخورم

@زینبی_بابا     زینبی جون این ارتفاع رحم که با دست میگیرن اگه خیلی با سن بارداری اختلاف ...

عزیزم اگر داپلر گفته مشکلی نداره دیگه جای نگرانی نیست 😉 

وزن و ابعاد بچه بعد از هفته 12 به ژنتیک بستگی داره 

اگر اختلاف سن اندام ها بیشتر از دو هفته باشه بررسی باید کرد 

سونو جای ثابت برو عزیزم

خوشحالم مامان شدید.تبریک میگم

ممنونم عزیزم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ایندفه حتما ب سلامتی پیش میره👍🤗

انشالله☺🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍