2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
ببین عزیزم شما هیچ کاری ازت برنمیاد .سرو صدا هم کنی میگن کیفیتشون خوب نبود نموندن. ببین منم یبتر همچ ...

عزیز شوهر شما سری اول تسه شد یا با سرنگ گرفتن نمونه؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه دکتری که آی وی اف کنه ودکتر حاذق باشه میشناسی معرفی کنی ؟

نه متاسفانه

دکتر خودم دکتر نصر هستن ولی خودشون دیگه ویزیت نمی کنن و هنوز انتقال ندادم که ببینم نتیجه چی میشه

پیش ایشون میرین اگر همه چیزتون اوکی باشه رحم خوب تخمدان عالی خیلی امیدوارانه حرف میزنن اما اگر مشکلی داشته باشین مثلا ذخیره پایین یا مثلا رحمی که جراحی شده یا رحمی که به هر دلیل اندومترش یکنواختی نداره درصدهای خیلی پایینی برای موفقیت ای وی اف بهتون میدن که باید خیلی روحیت مقاوم باشه که تاثیری روی ذهنت نذاره

دکتر خوبه واقعیت ها رو بگه اما بازی با این درصدها رو من قبول ندارم ، هر کسی درصد شانسش با اون یکی متفاوته ، انقدر تخمدان های عالی و ذخیره بالا و رحم های تمیز بودن که انتقال منفی داشتن ، انقدرم موارد مشکل دار بوده که ای وی افشون نتیجه داده و انتقالشون مثبت شده ، اونیکه باید بخواد خداست

شمام ان شالله پیش هر دکتری میرین موفق باشین  

سلام..ببخشید من یه سوال درمورد میکرو داشتم..ممنون میشم راهنماییم کنید..اینکه تو هر بار انتقال چنتا ج ...

سلام عزیز م  من ۵ بار انتقال دادم هر بار ۳ تا انتقال دادن  ۴بار اول همدان انجام دادم منفی شد بار آخر رویان جنین فریز داشتم ۳تا را ذوب کردن ۲تاش کیفیت خوب بود انتقال دادن شکر خدا دو قلو شد

بله گلم من هم پیش دکتر آصف جاه عمل شدم و بعد چند ماه اقدام که نشد بیخبر از همه جا برای چکاپ رفتم که ...

منم ذخیره ام پایینه و خود دکتر آصف جاه بعد عمل بهم گفتن که برو سریع ای وی اف کن تا تخمک داری و این فیبروم ها دوباره در نیومده  ، ،به دوستم هم همینو گفتن و من به حرفشون گوش دادم و سریع رفتم جنین تشکیل دادم اما  جراحی اولم که چند سال پیش بود دکتر آصف جاه گفتن بعد جراحی طبیعی اقدام کن و نگفتن ای وی اف ، من بچه نمیخواستم متاسفانه به حرفشون گوش ندادم اما ممکن بود گوش هم میدادم و باردار نمیشدم ، در هر صورت من و همسرم قبل بارداری ازمایش های ساده و  هورمونی و ایمنی انعقادی و سونو چهاربعدی و عکس رنگی و اسپرموگرام و دی اف ای اسپرم رو زیر نظر دکترهای دیگه انجام دادیم اما کارم به جراحی دوم با دکتر آصف جاه رسید چون فیبروم ها دوباره رشد کرده بودن

بهترین دکتر هم بنظر من بدون عکس رنگی یا بدون ام ار ای یا بدون آزمایش هورمونی نمیتونه بعضی مشکلات رو تشخیص بده 

ان شالله که از این به بعد زیر نظر بهترین دکتر برای بارداری نتیجه میگیری عزیزم 🌹

سلام عزیز م  من ۵ بار انتقال دادم هر بار ۳ تا انتقال دادن  ۴بار اول همدان انجام دادم منفی ...

چقدر عالی، خداروشکر

رویان کدومدکتر برات انتقال داد؟

انتقالت بدون سونو بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام. من امروز که روز ۱۱ انتقالم هست بی بی چک زدم مثبت شد. بنظرتون تستم قابل اطمینانه؟

یه مشکلی هم پیش اومدالان شک دارم درسته یا نه چون بلد نبودم استفادشو اون قسمت نواری تست خیس شد ولی بعد دوتا خط افتاد.بچه هاا الان خطا داره یعنی؟

سلام. من امروز که روز ۱۱ انتقالم هست بی بی چک زدم مثبت شد. بنظرتون تستم قابل اطمینانه؟ یه مشکلی هم ...

اره عزیزم خدا را شکر حتما مثبت منم روز یازده بیبی چک مثبت شد وروز ۱۳ بتا انجام دادم مثبت بود

سلام..ببخشید من یه سوال درمورد میکرو داشتم..ممنون میشم راهنماییم کنید..اینکه تو هر بار انتقال چنتا ج ...

عزیزم اینکه بگیره یا نگیره کلا شانسه و دوقلویی دیگه کلا بنظرم شانسیه. من خودم ۳ تا برام انتقال دادن اما فقط یکیش گرفت. کلا تو ای وی اف ۴۰ درصد شانس بارداری هست.حالا از این ۴۰ درصد شانس بارداری یه درصدیش هم ممکنه دوقلو بشه. دیگه اونم بستگی داره خدا برات چی بخواد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام عزیزم تسه شد

بسیار ممنون از لطفت. من خیلی نگرانم تسه آسیب بزنه با اینکه خوندم رو افزایش نایاروری تاثیر نداره بازم دل نگران یودم. الان که گفتی بعد از تسه تونستین سری بعد از نمونه با مراقبت اسپرم خوب بگیرین خیالم راحت شد. ممنون از محبتت. یک سوال دیگه هم دارم بی زحمت جواب بدی ممنون میشم. ما کسی رو نداریم که همراه همسرم باشه اشکال نداره بدون همراه برای عمل تسه بریم. خودم پانکچر مادرم هست. ولی همسرم تنهاست. همسر شما بعدش بستری شد و مراقبت همراه میخواست؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰