2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
منم دقيقا دو سه روز دارم و امروز قطع شد و پس فردا انتقال دارم احتمالا از پروژسترون كه تو بدن اينجور ...

انشالله عزیزم

انشالله که میچسبن بهت و صحیح و سالم میان بغلت

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان لطفا هرکس میدونه منو راهنمایی کنه❤❤❤

من ماه گذشته انتقال منفی داشتم که سه روز بعداز قطع داروها پریود شدم ... 

این ماه شنبه گذشته که ۱۴ سیکلم بود اقدام داشتم یکی دو شب پیش نزدیکی داشتیم که بعدش من رفتم سرویس بهداشتی دیدم مقدار ازم خون خارج شد خیلی تو فکرم که نکنه باردار بودم و با اون نزدیکی سقط شده ؟؟ امروزم از خواب پاشدم که کلا انگار پریود شدم دیگه پد گذاشتم ...

من همیشه سیکلهام منظمه اینبار دقیقا یک هفته زودتر پریود شدم ..کسی میتونه راهنمایی کنه که دلیلش چیه؟؟ 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
روز ۱۶ انتقالممم ازمایش دادم مثبت بودم ، دعام کنید اینسری دلمم شاد بشه ، برام بمونه🙏🙏🙏🧡😍

وای عزیز دلم اینجااا چه خبره

من یکی دو روز نبودم

عزیز دلم خیلی خوشحااال شدم

تبریک تبریک

الهی که به سلامتی بغل کنی فسقلیاتو

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من باید فردا برم سونو قلب ولی به نظرم خیلی زوده فردا دقیقا روز ۳۰ انتقالمه.میترسم برم تشکیل نشده باش ...

عزیزم ببخش دیر دیدم پستتو

اگه نرفتی هنوز به نظرم یه هفته یا ده روز هم صبر کن بعد برو اینجوری دیگه استرس هم نمیگیری

ولی اگه رفتی ان شاءالله که قلبشم تشکیل میشه نشد هم اصلا جای نگرانی نداره چون تا ده هفته هم امکان تشکیل هست

من خودم ۶ هفته و ۶ روز بودم که رفتم تشکیل شده بود ولی اصلا فکر نمی کردم تشکیل بشه فکر میکردم بعد ۸ هفتگی تشکیل میشه 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
دوستان من هنوز نمیدونم واقعا باردار نیستم یا هستم... من روز ۱۶ انتقالم بتام ۷۹ بود، بعد روز ۱۸ همون ...

عزیز دلم ناراحت برا چی 

انشالله که لطف خدا شامل حالت شده

من بهت تبریک میگم مطمئنم فندقت دلبسته ت شده و میمونه پیشت

خدارو هزار مرتبه شکر

بسیار ممنون از لطفت. من خیلی نگرانم تسه آسیب بزنه با اینکه خوندم رو افزایش نایاروری تاثیر نداره بازم ...

در مورد تجربه خودمون چیزی نمیگم اما من تو رویان دیدم خانمی پانکچر شده بود شوهرش هم باهاش  تسه شد یکی دو  ساعت بعد با هم زدن بیرون . یا دوست خودم تو اهواز شوهرش تسه شد شبش با هم رفتن عروسی. پس مرکزی که انتخاب میکنی خیلی مهمه وگرنه خود عمل تسه هیچ کاری نداره فقط یکی دوروز مراقبت ساده میخواد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام. من امروز که روز ۱۱ انتقالم هست بی بی چک زدم مثبت شد. بنظرتون تستم قابل اطمینانه؟ یه مشکلی هم ...

بعد چند دقیقه افتاد اگه زودتر از ۱۰ دقیقه باشه مبارکه بارداری ولی بعد ۱۰ دقیقه بعضی وقت ها کاذبه

در مورد تجربه خودمون چیزی نمیگم اما من تو رویان دیدم خانمی پانکچر شده بود شوهرش هم باهاش  تسه ش ...

ممنون از محبتت. جراح اورولوژ مرکز ما خیلی خیلی قویه بهش میگن پنجه طلا زیاد حوصله ی دارودرمانی نداره ولی کار جراحیش حرف نداره. شوهرم هم جراحی واریس کرده ولی چون سرش شلوغه گفت احتمال داره خودم نباشم روز پانکچر یکی از همکاران باشن. گفت میتونم خودم بگیرم فریز کنم ولی نمونه ی fresh برای شما خیلی بهتر هست

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰