2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دوستان من اومدم چند صفحه اخر این تاپیکو خوندم یه نفر که جنیناش از بین رفتن متاسفانه...خیلی ناراحت شد ...

منم میخام سه روزه انتقال بدم نگران نباش سه روزه خوبه اینجا با جنین دو روزه هم مثبت داشتیم فقط خدا باید بخاد 

دوستم ۴۰ سالشه لوله هاش بسته اس دکترا بهش گفتن تخمک نداری رفت اهدایی گرفت ۲۰ تومن هزینه کرد ماه پیش فریز کرد ک بعد انتقال بده امروز بعد دوهفته دید پریود نشده رفت از داد مثبت فک کن لوله هاش بسته تخمک نداره ولی طبیعی حامله شده فقط معجزه شده فقط خدا باید بخاد

اره منم ک با جنین شناس صحبت کردم همینو کفت ولی روز انتقال زدن تو برجکم  سه روزه ۸ سلولی گرید ا ...

وای چه بد پس چرا جنین شناس مام میگفت گرید آ بلاست میشه نگران نباش. حتی من بهش گفتم نمیشه همون سه روزه باشه آدم ریسک نکنه گفت نه مطمئن باش بلاست میشه تازه اگه بلاست نشه همون بهتر که انتقال داده نشه حتی گفتم سه روزه میگن تو رحم بهتر رشد میکنه گفت نه وقتی اینجا تا پنج روز نیاد تو رحمم نمیاد و اطمینان داد بلاست میشن خدایا کی پس این استرسای مارو تموم میکنی 😔

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میخام سه روزه انتقال بدم نگران نباش سه روزه خوبه اینجا با جنین دو روزه هم مثبت داشتیم فقط خدا با ...

چه قدر خوب😍

اره همه چیز به خواست خداست من اصلا نباید بشینم تاپیکارو بخونم

همه که شرایطشون مث هم نیست

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

انشالله خوش خبر باشی شما کجا میرید سنوتون کرد زخامتت چند بود برایه من ۷بود

من همون بیمارستان خاتم الانبیا.

منم گفت نزدیک ۸. گفت اگر میتونی استرادیول خارجی مصرف کن. خیلی گرون بود ولی خریدم😐

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من ایندفعه نمیذارم ۵ روزه شن اصلا فوبیای  بلاست گرفتن گرید ا و آب ۸ سلولی سه روزه

ان شاالله که این سری برات مثبت بشن.

مال من که ب و بی سی اند

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم، به منم استرادیول داد فقط، اول روزی دوتا بعدش سه تا استرسشم نداشته باش بالاخره حتما داروهای ک ...

اوه استرادیول زیاد دادن واسم. اوایل روزی3تابودبعدپنج تاوبازهیچ تاثیری نداشت. 

توکل بخدا

دوستان من اومدم چند صفحه اخر این تاپیکو خوندم یه نفر که جنیناش از بین رفتن متاسفانه...خیلی ناراحت شد ...

عزیزم نباید خودتو با بقیه مقایسه کنی اینجوری الکی استرس میگیری من خودم جنین سه روزه انتقال دادم و تازه مثبت شدم. به نظر من اصلا ربطی به سن جنین نداره..از این ببعد هم به چیزای خوب فکر کن تا جنین هات بهتر رشد کنن و لانه گزینی کنن.اگه اینجا اومدن بهت استرس میده یه مدت نیا عزیزم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم منم دیروز رفتم دکتر وقتی به شکمم دست زد گفت شکمت کوچیکه ۵۷/۵۰۰کیلو بودم بع دکتر گفتم من ا ...

سلام فریبا جون

آره دیدی چجوری استرس میدن؟ دکترم میگفت فسقل بچست انگار رشدش خیلی کمه😕

خداروشکر سن بارداریت همیشه درسته برای من که هرسری تغییر داره

مثلا من با ان تی 29 هفته و چهارروز

آنومالی و دوتا سونوی بعدیش 28و پنج روز

داپلر 28 و دو روز

اصلا دیگه سنشو میپرسن نمیدونم چی بگم ولی دکترم فقط ان تی رو قبول داره

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اوه استرادیول زیاد دادن واسم. اوایل روزی3تابودبعدپنج تاوبازهیچ تاثیری نداشت.  توکل بخدا

خدا بزرگه درست میشه عزیزم😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برم مرسی ایشالله کی هست زایمانت? 

اگه خدا بخواد بعداز عید عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40