2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
حق داری گلم  کاملا حق داری فقط بارداری شدین استرس و اینا رو در حد صفر برسون بعدش اون بچه پدرت ...

خدا لطفشو شامل حالم کنه. حتما عزیزم. حتما🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بذارین یه کم از خودم بگم.من ۷سال هست دنبال درمانم و تا ۳سال پیش مریض دکتر عارفی بودم و ۲بار منفی شدم ...

سلام عزیزم به امید خدا به زودی که دختر نازت رو میاد مامان یه جنین تپلی هم میشی 

گلم بیزحمت از بانک جنین یکم توضیح میدی؟ پانکچرهات پشت سر هم بود یا فاصله داشتن؟ 

آهان ابن سینا کارشون درسته هر چی گفتن قبوله

@زینبی_بابا    عزیزم چقدر شرایط من شبیه قبل شماست!

خودم اندومتریوز و اسپرم ها هم مورفو تحرک صفر و  dfi ۳۸!! البته فرقمون ذخیره افتضاحه منه  

یعنی میشه منم یروزی مامان بشم 

نه بابا گلی 😉😉😉😉 ناهنجاری مگه الکیه بمب اتمی که نبوده ولی کلداستاپ و اینا، یعنی طرف کرونا گرفت ...

@زینبی_بابا      

زینب جونم طرف رفته حمام و موهاش رو خشک کرده و بعد دو تا ماسک زده رو هم رفته بیرون 😉😉

این مدلی سرما خورده ، فردا شبش که ۲۱ سیکل بوده یهو احساس می کنه که بدنش دچار کرختی و لرز خیلی خفیف شده سردرد گرفته و کمی تب ، سوپ داغ خورده و بعدش یک عدد کلد استاپ و یک عدد ژلوفن سینوسی ، بعد صبح که پا شده حالش خوب بوده ، الان میگه روز ۲۰و ۲۱ سیکل لک جزیی داشتم نکنه لانه گزینی بوده و باردار باشم و با خوردن این دو تا قرص جنینم رو دچار مشکل کرده باشم !!

سلام به روی ماه تک تک مامانای حال و آینده مون. روز تک تکتون مبارک. میدونم که تک تکتون بهترین مادر ها ...

وای یه حس عجیبی گرفتم پیامتون رو دیدم همیشه میگفتم کاش خودتون هم پیام میدادید خیلی گلی که این تاپیکو درست کردی من میام اینجا آرومترم. برام خیلی دعا کن زود مامان بشم خیلی سختی توی این دنیا کشیدم دعا کن خدا با ندادن بچه امتحانم نکنه که طاقتشو ندارم.❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام دوستان 

ممنون ميشم كسي ميدونه راهنماييم كنه 

من يكشنبه انتقال جنين دارم 

الان دو شب دلپيچه و ببخشيد اسهال دارم ميدونيد علتش چيه؟ خطر داره؟ 

داروهامم آمپول و شياف پروژسترون و استراديول و انوكسا و آسپرين. 

دقيقا از وقتي پروژسترون رو شروع كردم ايجوري شدم ممكنه از اون باشه؟ نگران كننده نيست؟

@زینبی_بابا    عزیزم چقدر شرایط من شبیه قبل شماست! خودم اندومتریوز و اسپرم ها هم مورفو ...

منم مثل شمام البته فقط دی اف آی ۱۲ هستش من که فقط توکلم به خداس کم آوردم از دکترم پرسیدم من که آندومتریوز دارم چقد توی میکرو تاثیر داره گفت ۴۰ درصد امکان موفقیت هست کلا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

عزیزم بانک جنین چیز خاصی نیست دقیقا مثل پانکچر فقط انتقال نمیدی میذاری هر وقت دوست داشتی مثلا یکسال یا دوسال و یا حتی بیشتر انتقال میدی و هزینه فریز رو پرداخت می کنی...من طی ۲سال ۲بار پانکچر شدم و هر کدوم ۴تا جنین شد.یه بار پارسال و یه بار سال قبلش

کسی نمی دونه بچه دوم آنا که طبیعی حامله شده بود چی هست؟

عزیزم خییییلی دکترت عاااااااااالی هستن و با سواد، چون هم روش سه روز یکبار آمپول زدن بهترین کار هست ...

زینب جون امروز جواب عکس رنگیمو بردم پیش دکتر فروتن یادته گفتی سپتوم نشون داده اونم گفت سپتوم هست ولی خیلی کوچیکه و ارزش عمل نداره اگه داشت پارسال ک هیسترو کردی بر میداشت دکتر ژیلا عابدی حالا نمیدونم یعنی به حرفش اطمینان کنم یا ن؟ یعنی باعث افت بتا اون نبوده چون فاکتور سی دی مارکر هم برات فرستادم ایمنی بدنم بالاس و تاحالا قبل انتقال ها پرندیزولون نخوردم حالا نمیدونم ۳ بار افت بتا از سپتوم یا مشکل ایمنی ک داشتم

سلام به روی ماه تک تک مامانای حال و آینده مون. روز تک تکتون مبارک. میدونم که تک تکتون بهترین مادر ها ...

سلام آنا باورم نمیشه یکی از قدیمیا بهمون سر زده خوشحالم که همتون تو اون دوران حس مادر شدن و چشیدین من خواننده خاموش بودم و نمیتونستم تو نی نی سایت عضو بشم با مثبتاش خوشحال شدم با منفیا ناراحت و با تلاشای بی وقفه شون روحیه گرفتم دعا کن همه ما منتظرا دامنمون سبز بشه روزتون و هم تبریک میگم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام دخترا خوبین،روزتون مبارک مامانای الان ومامانا آینده 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام بچه ها. زنگ زدم آزمایشگاه گفت جنینا تا روز پنجم زنده بودن ولی مردن. آخه چرااااااا؟ من چه گناهی ...

سلام عزیزم منم جنینام  سه روزه فریز کردن و موقع انتقال ک رفتم گفتن گذاشتیم ۵ روزه بشه ولی از بین رفتن انتقالم کنسل شد دنیا رو سرم خراب شد سه تا جنین داشتم هیچکدوم بلاست نشدن