2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
آره گفت از همین الان آسپرین مصرف کن یعنی قبل از آزمایش.  ازش علتشو پرسیدم، فقط گفت برای انتقال ...

انشالله که آزمایشات مشکلی ندارن عزیزم 

ولی به نظرم به پزشک های اونجا هم نشون بده ممکنه نظرشون و تجویزشون متفاوت باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه گلم ،رویان میرم ،ولی میدونم که جنین ۵ روزه فریز نمیکنن ،اگر اشتباه نکنم روال ابن سینا هم همینه چو ...

آستاره جون فکر کنم همونطور که میگی، جنین رو پنج روزه فریز نمیکنن و همیشه دو یا سه روزه فریز میکنن اما برای بلاست شدن، جنین دو یا سه روزه رو از فریز درمیارن و میزارن دو یا سه روز دیگه رشد کنه و بعد انتقال میدن. یعنی رویان در مرحله ی بلاست هم انتقال میده.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگو که حالم خیلی بده 😭😭😭 نمیدونم این درد کی تموم میشه اگر بچه دارین، یا باردارین خیلی خوشبختین خ ...

دور از جونت عزیزم 

از صمیم قلبم برات دعا میکنم بارداربشی و زودتر از این شرایط دربیای

خیلی سخته، شما تو این راه، بیشتر از همه ی ماها تلاش میکنی. پشت سر هم پانکچر شدی، انتقال دادی، حتی ایران هم اومدی! انشالله خیلی زود نتیجه تلاشت رو ببینی.

آدم می مونه تو این شرایط چیکار کنه! ب کدوم در بزنه. همه ی زندگیمون شده استرس و ترس از آینده! ای کاش بوی خوش نی نی و مزه ی بغل گرفتنش رو تجربه کنیم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آستاره جون فکر کنم همونطور که میگی، جنین رو پنج روزه فریز نمیکنن و همیشه دو یا سه روزه فریز میکنن ام ...

درسته عزیزم منظور منم همین بود

انگار منظورم رو اشتباه رسوندم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم در مورد جنین سه روزه چه اطلاعاتی از دکتر گرفتی؟ چی شد که راضی شد؟ این رژیم سالم بی گلاتن که می ...

راستش دکترمو عوض کردم و شرایطم رو توضیح دادم

دکتر جدید گفت مرکز ما اصلا ۳ روزه فریز نمیکنه و کلی دلیل براش آورد، گفت ۳ تا رو میتونم برات ۳ روزه فرش انتقال بدم و بقیه رو بذاریم بلاست بشن

که اوندفعه من ۱۳ تا جنین داشتم ، ۳ تا رو انتقال دادن ، ۱۰ تا رو هم گذاشتن بلاست بشه که حتی یکیشم بلاست نشد...

اتفاقا تستم هم مثبت شد اما لک بینی داشتم و بتا خوب پیشرفت نکرد و خونریزی کردم.

عزیزم من خودم این رژیم رو رعایت نکردم ولی خیلی خوب درموردش شنیدم... خیلیها جواب گرفتن ازش

رعایت کاملش خیلی سخته و تو ایران نمیشه همه چیز رو ارگانیک پیدا کرد. اما میشه تا جاییکه ممکنه رعایت کرد. البته اصلا درمورد گرمی و سردی نیست. فقط زندگی سالم و یکسری ویتامین

میگن ۴ ماه که بگیری تاثیرش رو نشون میده

اگر اینستا داری این پیج رو ببین https://instagram.com/yogabefarsi?igshid=bcpcjq5ps3xm

امیدوارم بزودی جواب بگیری عزیزم ...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم من برای تمام انتقالهام وکالت نامه داشتم چون ما هم ایران نبودیم. هر مرکزی قوانین خودش رو داره م ...

مرسی از توضیح کاملت عزیزم

نمیدونستم مراکز مختلف فرق دارن

دیروز رفتیم یه دفترخونه نزدیک بیمارستان آبان و وکالت رو گرفتم همه موارد رو هم ذکر کردیم اما الان که گفتی یادم افتاد

کاش انتقال جنین از به مرکز به یه مرکز دیگه رو هم مینوشتیم توش

شما دفعه چندم انتقالتون مثبت شد؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دور از جونت عزیزم  از صمیم قلبم برات دعا میکنم بارداربشی و زودتر از این شرایط دربیای خیلی سخت ...

مرسی عزیزم خیلی محبت داری

امیدوارم شما هم برودی خبر خوش بهمون بدی...

نمیدونم چرا اینجوری میشه ... خوشحال شدم یک نفر یادشه که چی کشیدم تو این مدت 💕 امیدوارم درست بشه ...من هرکاری تونستم کردم و جای هیچ شکی نذاشتم ...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خدا کنه به ۵روز برسن ممنون

میرسه عزیزم بهش فکر نکن

بعد از انتقالت همون وعده اول غذای سنگین نخور

سوپ سبک درست کن از قبل و با روغن زیتون بخور. سوپ جو درست نکن چون سنگینه ، سوپ سبزیجات و رشته

بعد از انتقال هر روز لوبیا سبز آبپز بخور با روغن زیتون

جوانه گندم هم بخور حتما

آب زیاد رو از الان حتما یادت باشه بخوری 

من اگر خونه باشم و نخوام برم بیرون روزی ۱۰ تا لیوان آب میخوردم و میخورم.هم برای ضخامتت خوبه و هم لانه گزینی

من تا ۴-۵ روز فرنی میخوردم مشکلی برام ایجاد نمیکرد

سه روز ا‌ول بیشتر استراحت کردم ولی بعدش مثل همیشه بودم اما کار سنگین اصلا نمیکردم

غذا هم معمولی فقط خیلی نفاخ مثل آبگوشت و آش نخوردم

سالاد و سبزیجات بخور حتما ❤️ امیدوارم خبر خوش بیاری برامون

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مامان سوفی جون من خیلی وقته میام تاپیک و متنای شما هم میخونم، واقعا ناراحت شدم اون بار هم که یه تجرب ...

خیلی متاسفم که منفی شدی ۳ بار

حتما اینبار باردار میشی عزیزم

مرسی عزیزم برای دلگرمیهات، آره چاره ای نداریم اما بعضی وقتها سخت تر میشه... روحیه مون حساستر میشه... 

امیدوارم همه مون نتیجه بگیریم و دیگه یاد اینروزها هم نیفتیم 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزيزم به نظرم اگر همسرتون قراره برگردن بهتره اسپرم رو هم فريز كنيد.اگر تصميم ديگه اي داشتيد بتونيد ع ...

بله عزیزم اتفاقا به فکرش هستیم

ولی داشتیم فکر میکردیم توی یه مرکز دیگه فریز کنیم که اگر دکتر رو عوض کردیم امکان استفاده ازش باشه

برای همین هنوز تصمیم نگرفتیم

البته از دکترم راضی ام خیلی دکتر خوبیه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بله درسته واقعا هم به نظره خودم خيلي چيزا رو بررسي كرده و اگر تخمك سالم بود من بايد طبيعي باردار ميش ...

منم به دکترم گفتم تست ژنتیک انجام بدن برای جنینها

گفت بهتره دستکاریشون نکنی

اما الان میگم شاید برای دفعه بعد ازش بخوام که انجام بده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی از توضیح کاملت عزیزم نمیدونستم مراکز مختلف فرق دارن دیروز رفتیم یه دفترخونه نزدیک بیمارستان آ ...

انتقال جنین از یه مرکز به مرکز دیگه فکر کنم حتما باید خود همسرت باشه چون وقتی جنینها داخل مرکز جدید میشن از همسرت ازمایش می گیرن برای ما که اینطوری بود.

من بار هشتم مثبت شدم و کاملا می تونم درکت کنم که الان خیلی خسته ای. این رفت و آمدها و بعدش انتقال منفی خیلی تاثیر بدی توی روحیه من داشت ولی کم کم یاد گرفتم دوباره بلند شم و با همه سختیهاش از اول شروع کنم. ماها برای رسیدن به خواستمون باید تلاش زیادی کنیم و مطمئن هستم که نیتجه زحماتت بزودی نی نی های قشنگت میشه و خستگی از تنت در میره