2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
يه سؤال داشتم دوست من تو دوران لانه گزيني جنين  نميدونسته كه لانه گزيني داشته و احتمال بارداري ...

نه عزیزم. مشکلی نیست خیالش راحت. چون تو چهارده روز بعد لانه گزینی جفت هنوز تشکیل نشده و جنین ارتباط خونی با مادر برقرار نکرده که بخواد از اون داروها وارد بدنش شده باشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم قبل و بعد از آمپول کمپرس سرد بکن ولی از فرداش کمپرس گرم.من الان خودم دارم به این شیوه کار میکن ...

لی لی جون انتقال دادی دیگه آره عزیزم؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان سلام میزان استراحت بعداز انتقال چه قدره؟ سه روز اول باید زیاد باشه درسته؟

سلام عزیزم خودت و اذیت نون ۳تا ۴ روز بیشتر مواظب باش ولی بعدش زندگی عادیت و بکن فقط خم و راست نشو کار سنگین نکن جاروبرقی نکش ایشالا مامان شدی 😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آخ گفتی...‌‌من امروز از صبح تا حالا ده بار بغض کردم و اشکمو یواشکی پاک کردم چون اداره بودم.الانم که ...

الهی فدای چشمات انشالله که خدا جواب دل شکستمون رو بده❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم مرسی که باحوصله جواب میدین .میگم اینارو رعایت کنه حتما .زینبی امپول hcg رو dfi تاثیر داره؟&nbs ...

اطلاعی ندارم عزیزم، هر چی اورولوژیست گفت به علاوه چیزهایی که گفتم انجام بدین خیلی بهتر میشه 

نشد هم فدای سرتون، ما با dfi خیلی بالا 38.5 میکرو کردیم

سلام بچه ها. زنگ زدم آزمایشگاه گفت جنینا تا روز پنجم زنده بودن ولی مردن. آخه چرااااااا؟ من چه گناهی ...

سلام عزیزم 😥😥😥😥 خیلی متاسفم گلم

کجا انجام دادین؟ 

میتونی یه شرح حال از مشکلت بهم بگی گلم؟ 

آره بودن، دلارام جون تو شهرستان هیچ جنینی نداشت، تهران انتقال سوم مامان شد

خیلیا دیگه بودن که الان خاطرم نیست 

نگو که حالم خیلی بده 😭😭😭 نمیدونم این درد کی تموم میشه اگر بچه دارین، یا باردارین خیلی خوشبختین خ ...

مامان سوفی جون من خیلی وقته میام تاپیک و متنای شما هم میخونم، واقعا ناراحت شدم اون بار هم که یه تجربه ناموفق داشتین، من خودم خیلی تو سال گذشته حالم بد بود، ولی الان خداروشکر بهترم، یه موقع با خودم میگم دلم میخواد به دنیا زبون دربیارم و بگم بچرخ تا بچرخیم، حرف های کلیشه ای نمیخوام بگم ولی ما داشته های زیادی داریم که بابتش باید شاکر باشیم، توی این مسیر نباید به خودمون سخت بگیریم، من خودم با کلی گریه و زاری و اعصاب خوردی ، تخمک اهدایی و قبول کردم، ۳ بار انتقال دادم و منفی شدم، الانم دوباره دونرمو معرفی کردم که خوشبختانه اوکی شده، اینارو نوشتم بگم که دنیا همیشه اینجوری نمیمونه فقط باید قوی باشیم. 

اطلاعی ندارم عزیزم، هر چی اورولوژیست گفت به علاوه چیزهایی که گفتم انجام بدین خیلی بهتر میشه  ن ...

زینبی‌جون اخه دکتر گفت اگه پایین نیاد عمل باید بشن .چون همسرم زیربار عمل نمیره خیلی نگرانم .میترسم وسط راه همکاری نکنه 

سلام عزیزم 😥😥😥😥 خیلی متاسفم گلم کجا انجام دادین؟  میتونی یه شرح حال از مشکلت بهم بگی گلم؟ ...

زینبی بابا جون ببخشید من همسرم مورفو و تحرک صفر هست. با دی اف آی سی. داریم میریم تو سیکل. من خودم درخواست فریز جنین دادم و انتقال با کمک هیسترو خراش. دلم شک افتاده به نظرتون انتقال مستقیم بدم. آخه گفتم با آمادگی باشه بهتره. دکترم البته گفت شما احتمالا چون amh ات بالاست انتقال مستقیم نداری. ولی الان میترسم جنین ضعیف داشته باشیم خدایی نکرده بمیره. به نظرتون چیکار کنم؟ دکتر یه چیز دیگه هم گفت. گفتن اگه جنین ضعیف باشه سریع انتقال میدن و کاری به هیسترو ندارن. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰