2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست
آرزو جان منم مام میرم ولی پیش دکتر اطرج اون هم فقط کلومیفن و اندروفرتی داد گفت  مکمل ها معجزه ن ...

عکس رنگیم هم گویا مشکل داره .لوله راستم بسته شده نمیدونم‌چرا .اونحا گفتن بخاطر انتقال های ناموفقت هست .خلاصه خیلی نگرانم 

آرزو جان منم مام میرم ولی پیش دکتر اطرج اون هم فقط کلومیفن و اندروفرتی داد گفت  مکمل ها معجزه ن ...

راستی گلم. اگه متخصص طب سنتی سراغ داری سریع شوهرتو زالو درمانی کن. حتی بعد از یک جلسه کلی واریس بهتر میشه. با سونو هم میتونی چک کنی. گرچه درمان قطعی نیست و رگ خراب همچنان هست ولی سریع خون کثیف رو میکشه و دمای بیضه میاد پایین خونرسانی بهتر میشه. البته دیر یادم اومد فک کنم داری میری تو سیکل. یک روز مراقبت میخواد فقط

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نازنین جان دکترت کیه؟ خودشون گفتن با اطرج ویزیت شید؟ مشکل شما چیه؟ ما قبلا فقط مشکل تخرک داشتیم  ...

دکتر منتظری هست عزیزم بله ایشون گفت برو اطرج

مشکل ما هم همین تحرک و مورفو صفر و dfi ۳۸ 

منم که ذخیرم کمه برای همین هر دو دکتر گفتن وقت نداریم باید زودتر بری تو سیکل میکرو 

ما کلا از آذر ماه مشکل رو فهمیدیم و داریم دارو مصرف میکنیم 

سلام دوستان

دکتر واسه تقویت تخمک برام کیوتن و فرتیل اید نوشته. فرتیل اید رو پیدا نکردم. بجاش چی باید مصرف کرد؟.

داروخونه گفت ول وومن بجاش بدم. گفتم نه. به نظرتون چکار کنم. ول وومن چیه؟ کسی استفاده کرده؟

ممنون میشم اگه میدونید جواب بدید.

راستی گلم. اگه متخصص طب سنتی سراغ داری سریع شوهرتو زالو درمانی کن. حتی بعد از یک جلسه کلی واریس بهتر ...

مرسی عزیزم متاسفانه شوهرم واسه طب سنتی همراهی نمیکنه همین مکمل ها و گرمی ها رو هم به زور میدم بهش والا انگار داره به من لطف میکنه 😅

دکتر منتظری هست عزیزم بله ایشون گفت برو اطرج مشکل ما هم همین تحرک و مورفو صفر و dfi ۳۸  ...

عزیزم ... الهی به حق پنج تن بااولین انتقال مامان میشی ...من دکترم نصر اما ویزیت هام با دکتر علیرضایی .توکل بخدا ان شاء الله هردومون نتیجه مثبت میگیریم .روزی تمام منتظرا منو شما هم بین اونا

سلام دوستان دکتر واسه تقویت تخمک برام کیوتن و فرتیل اید نوشته. فرتیل اید رو پیدا نکردم. بجاش چی بای ...

خانمی من بعدازظهر میرم داروخانه اگه خرید اینترنتی داشتن بهت خبر میدم موجودی داشت اما نمیدونم خرید اینترنتی دارن یانه

عکس رنگیم هم گویا مشکل داره .لوله راستم بسته شده نمیدونم‌چرا .اونحا گفتن بخاطر انتقال های ناموفقت هس ...

بسته بودن لوله که برای میکرو مهم نیست عزیزم نگران نشو

ولی ببین من خیلی مقاله خوندم این مدت بنظرم مکمل هایی که این دوستمون @248 گفت رو انجام بده و مکمل گرمی جلبک آب هویج همه چی

من تازه دیروز به اهمیت جلبک رسیدم تو مقاله های خارجی

با این که یه هفته به پانکچر مونده ولی دارم میرم آلگومد بگیرم بدم شوهرم یک هفته هم یک هفته ست والا 

چه خبر خوب و خوشال کننده ای، خداروشکر ک مامان شدی😘😘 دیگه امسال روزت واقعا مبارک شد😘😘😘 خدا برات ...

ممنونم عزیزدلم قربونت برم لطف داری😘😘❤ ان شاءالله خیلی زود بیای خبر بارداریتو بدی و کلی خوشحالمون کنی😍

عزیزم من از بهمن پارسال میرفتم پیش دکترم یعنی دقیقا یک سال از همون روز اول دکتر داده بود و هر روز میخوردم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بیته بودن لوله که برای میکرو مهم نیست عزیزم نگران نشو ولی ببین من خیلی مقاله خوندم این مدت بنظرم مک ...

بعدازظهر میرم برا تهیه مکمل ها .نمیدونم دکتر علیرضایی گفت باید بررسی شه .چون من جواب عکس رو براشون فرستادم

عزیزم ... الهی به حق پنج تن بااولین انتقال مامان میشی ...من دکترم نصر اما ویزیت هام با دکتر علیرضایی ...

قربونت عزیزم مرسی از دعای خوبت توکل به خدا انشالا همه بزودی نتیجه میگیریم دکتر علیرضایی هم خیلی مثبت و ماهه من یه ویزیت مشاوره پیشش رفتم 

نه نتونستم مرخصی  بگیرم ...شکمم درد می کنه نمی دونم ممکنه هایپر شده باشم

بعد پانکچرت دارو گرفتی؟ اگه داروهاتو خوب بخوری هایپر نمیشی من با اون همه تخمک هایپر نشدم چون کلی دارو داشتم.. راستی حالا گفتن اون یه دونه جنین رو فریز میکنن؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن