2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
بچه ها عدد بالای تیتر بتا بد ک نیس اره؟ روز هفدهم رو ۳۰۰۰ تو رو خدا جواب بدین؟کسی بوده اینجوری

الان دیدم این پیام رو. عزیییزم مبارکههه، نه اونقدری زیاد نیست که خطرناک باشه عزیزم       

دوباره دو روز دیگه تکرار کن. انشالله نزدیک به دو برابر باشه مشکلی نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگو اینجوری عزیزم چرا نری انتقال مثبت فکر کن از الان ناامید نباش محکم برو جلو هنوز که چیزی معلوم نیس ...

عزیزم من ۲تا جنین شده گفتن فردا میگن اگه کیفیت نداشته باشه فریز نمیشه ؟شما چندمین روز گفتن فریز میشه ؟

من خودم خیلی ترشی خورم ولی سر اولی خوردم داشتم دچار مسمومیت بارداری میشدم اندفعه نخوردم پس نخور چیزی ...

مگه ترشی مسمومیت بارداری میده؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منو بخاطر سنم گفت تخمک اهدایی بگیر .که من نخواستم و توی همون مرکز رفتم پیش خانم دکتر مینو طاهری.فعلا ...

فعلا یه نوبت پیشش گرفتم تاببینم خداچی میخادمنم چون تخمکام ضعیفه خیلی جنین نمیتونم داشته باشم دادم به این فکرمیکنم باتخمک اهدایی یه بارشانسموامتحان کنم حالا اون مرکز ازتخمک اهدایی استفاده میکنه ممنون که پاسخ میدین

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل