2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
منم دقیقا همین شکلی ام 

باورت میشه شبا با پنجره باز میخوابم؟ اونم من که همیشه سرمایی بودم. همسرم میگه خدا کنه این گرمایی شدن روت بمونه همیشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورت میشه شبا با پنجره باز میخوابم؟ اونم من که همیشه سرمایی بودم. همسرم میگه خدا کنه این گرمایی شدن ...

من پنجره رو بازنمیکنم ولی یه پیراهن میپوشم ورومم پتونمیندازم حس خفگی میده بهم 

ایران نبود عزیزم 

ممنونم عزیزم....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
برای همه نه  دکترم گفت خیلیها ادنومیوز دارن راحتم باردار میشن

اهان ممنون...من دوبار افت بتا داشتم به نظرت میتونه مربوط به ادنومیوز باسه؟....کلا برای ادنومیوز داروی خاصی میدن؟مثلا برای اندومتر میدونم امپول دکا میدن...ولی برای ادنومیوز نمیدونم چه دارویی میدن 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ممنون عزیزم شماخودتون پیشش تجربه ای داشتین بعددکترش مرده مشکلی نداره ؟

منو بخاطر سنم گفت تخمک اهدایی بگیر .که من نخواستم و توی همون مرکز رفتم پیش خانم دکتر مینو طاهری.فعلا سه روزه انتقال دادم و منتظر نتیجه ام.ولی از دوستای همین تاپیک هستند کسانی که رفتن اون مرکز و راضی بودن.دکتر نصر تمام ویزیتها و معایناتش با تیمشه که خانوم هستن .فقط عمل پانکچر و انتقالهارو خودش انجام میده.حالا اگه بازم با این مورد مشکل داری، اونجا خانوم دکترهای دیگه ایی هم هستن.مثل همین خانوم دکتر طاهری.

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم. شبت بخیر

من از سه شنبه گذشته که دکترم به خاطر جواب ان تی گفت زودتر برو پیش پریناتولوژیست، به خاطر احتمال ریداکت یا کاری که ممکنه لازم باشه بهم گفت آسپرین رو قطع کنم. حالا قرار شده شنبه دو هفته آینده (25 ام) برم برای آمنیوسنتز. به نظرتون دوباره آسپرین رو شروع کنم؟ انوکساپارین هم دارم. دوقلو باردارم که قرار شد هر دو رو آمنیوسنتز کنن.

عزیزم شما ازاول قراره شروع کنی ؟ یاهمون جنینای قبلیو pgdمیکنین؟من دوبار کورتاژ شدم  دومین پریود ...

نه دکترم گفت همون جنینا خوبن همونارو بیار

واقعا نازنین جان

خدا کنه واسه منم خوب بشه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام دوستام

کسی از شماها وکالت داشته از شوهرش که اگر شوهر نبود بتونه پانکچر کنه یا جنین انتقال بده؟

همسرم میخواد به من وکالت بده که اگر نبود بتونم انتقال بدم اما نمیدونم دقیقا چی باید تو وکالت نوشته شده باشه.

خدایا شکرت 🙏🏻❤️