2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
ای جونم قربون صدای قلب فندوق کوچولو. خدا رو هزار مرتبه شکر مرسی که واسه ما منتظرا هم دعا کردی خانم گ ...

من فدای تو عزیزم❤❤ کمترین کاریه که از دستم بر میاد گلم ان شاءالله دعاهامون مستجاب شه.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای خوبم خدارو هزار مرتبه شکر امروز با کلی ناامیدی رفتم مطب دکترم بخاطر خونریزیم ولی با کما ...

خداروشکر‌رویاجون

انشالله‌بارداری‌‌خوب‌وبدون‌استرسی‌داشته‌باشی‌

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خداروشکر‌رویاجون انشالله‌بارداری‌‌خوب‌وبدون‌استرسی‌داشته‌باشی‌

ان شاءالله گلم ممنونم ازت خواهر😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ای وای شوهر منم hcg داشت اونم که وسواسیه بهش بگم میره خودشو میندازه تو اسید 😂😂😂 

عزیزم ما خونوما تحملمون بالاس بهش چیزی نگو یه وقت مصرف نمیکنه دیگ من شوهرم سالمه اصلا دارو نمیدن بهش

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
عزيزم خداروشكر . با تو دلي هات دعا كن من هم مثبت شم انتقالم دكتر عليرضايي گذاشت ١٩ بهمن ميشه ١٨ سيكل ...

چشم حتما.انشاله مثبت میشی به حق حضرت علی اصغر.اصلا هم نگران نباش.من روز انتقال ادار نداشتم استرس شدید گرفتم و بعد انتقال هم دقیقه بعدش رفتم سرویس.اینقدر اب خورده بودم که ۸باراینا رفتم سرویس.ولی هیچی نشد بخاد بگیره میگیره.اصلا خودتو ادیت نکن به نظرم