2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست
ممنون عزیزم ان شاءالله شمام میری و چند روز دیگه صدای قلب نینی نازتو میشنوی

ان شاالله عزیزم .نمیدونم اون لحظه از خوشحالی چیکار میکنم .ولی امیدوارم همه اونایی که منتظر نی نی هستن طعم اون لحظه رو بچشن 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنون گلم چشم اگه لایق باشم تو دعاهام حتما به یادتون هستم.ان شاء الله به حق حرمت و آبروی حضرت زهرا ش ...

الهی امین فدای شما🧡🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای خوبم خدارو هزار مرتبه شکر امروز با کلی ناامیدی رفتم مطب دکترم بخاطر خونریزیم ولی با کما ...

جان دلم 

عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر

برا منم دعا کن مامان جون

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ایشالا که ایندفعه هم مثبت میشی و۹ماه کامل به سلامتی طی میکنی ...اره نگران نشو درست میشه 

انشالله عزیزم

ممنون 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
جان دلم  عزیزم خدارو هزار مرتبه شکر برا منم دعا کن مامان جون

ممنون خواهری😘

چشم اگه لایق باشم حتما.. مطمئن باش خیلی زود میشی مامان نیلو

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ممنون خواهری😘 چشم اگه لایق باشم حتما.. مطمئن باش خیلی زود میشی مامان نیلو

قربونت برم مهربون

انشالله😊

ان شاالله عزیزم .نمیدونم اون لحظه از خوشحالی چیکار میکنم .ولی امیدوارم همه اونایی که منتظر نی نی هست ...

آره واقعا وصف نشدنیه...ان شاءالله قسمت تک تک دوستامون بشه و خستگی این راهو از تنشون بشوره ببره

من خودم خیلی ترشی خورم ولی سر اولی خوردم داشتم دچار مسمومیت بارداری میشدم اندفعه نخوردم پس نخور چیزی ...

آها آره راست میگی یه ماه پیش خواهر خودمم سر زایمانش مسمومیت گرفت خدا قسمت هیشکی نکنه.. چشم ممنونم عزیزم

نازنین منم میگرن دارم.روزی دو تا بطری آب معدنی کوچیک بخور کاکائو قهوه رو حذف کن.چای خیلی کم.دمنوش با ...

مرسی عزیزم حتما درست میگی باید آب بیشتر بخورم

ولی متاسفانه خاطره بدی دارم بدجور از بوی بابونه بدم میاد اصلا نمیتونم بخورم وگرنه مامانم هم همینو میگه 

این چند روز خیلی تو فکر شما بودم که بعد از افت بتات چیکار کردی و اصلا چرا بتات افت کرد پیگیری کردی؟؟

والا خودمم نفهمیدم اصن چی شد ، دکترمم پیگیرش نشد فقط گفت جنین ها مشکل داشتن حتما

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام دوستای خوبم خدارو هزار مرتبه شکر امروز با کلی ناامیدی رفتم مطب دکترم بخاطر خونریزیم ولی با کما ...

ای جونم قربون صدای قلب فندوق کوچولو. خدا رو هزار مرتبه شکر مرسی که واسه ما منتظرا هم دعا کردی خانم گل

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خدا رو شکر رویا جون حتما دعا کن و  دیگه مامان خوبی باش الکی استرس نداشته باش ❤️

ممنون نازنین جون چشم حتما اگه لایق باشم

مگه میشه خواهر زندگی ماها با استرس عجین شده😕 ولی ان شاءالله سعی میکنم دیگه آدم شم🙄😋