2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045097 بازدید | 684428 پست
سلام دوستای خوبم خدارو هزار مرتبه شکر امروز با کلی ناامیدی رفتم مطب دکترم بخاطر خونریزیم ولی با کما ...

سلام عزيزم خداروشكر، حالا يه نفس راحت بكش و لذت مادر شدن رو ببر🌸🌸 براي ما هم دعا كن عزيزم كه خيلي محتاج دعاييم😍😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دوستای خوبم خدارو هزار مرتبه شکر امروز با کلی ناامیدی رفتم مطب دکترم بخاطر خونریزیم ولی با کما ...

خداروشکر عزیزمم ایشالا همیشه خوشحاا باشی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم رفتم امروز سونو شدم خداروشکر قلب نینیم داشت میزد😍 دکتر آسپرینو برام قطع کرد گفت هماتوم هم ندا ...

خداروشکر عزیزم 🙏😍، برای منم دعا کن 😍🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم رفتم امروز سونو شدم خداروشکر قلب نینیم داشت میزد😍 دکتر آسپرینو برام قطع کرد گفت هماتوم هم ندا ...

الهی شکر خیلی خوشحال شدم.ببین hcg هورمون بارداریه،به طور طبیعی تولید میشه.همون باعث میشه آزمایش بارداری مثبت بشه.ولی نمیدونم از کجا تشخیص دادن تو hcg بزنی.مهم نیست.مهم اینه که الان همه چی خوبه.

در مورد استرادیول هم نگران نباش.آب زیاد بخور بخصوص آب جوشیده ناشتا.چون غلظت خون میاره دوزش رو کم کرده برات.

سلام عزيزم خداروشكر، حالا يه نفس راحت بكش و لذت مادر شدن رو ببر🌸🌸 براي ما هم دعا كن عزيزم كه خيلي ...

عزیزم اگه لایق باشم چرا که نه بخدا شماها دوستای روز های سختم بودین دردی که به نزدیک ترین کسم نمی شد بگمو با شماها درمیون گذاشتم.. انشاالله که خود حضرت زهرا عنایت میکنن و خیلی زود دامن همه ی منتظرا سبز میشه.❤❤❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
قربونت برم نازنین جون ان شاءالله پسمل شمام صحیح و سالم بیاد بغلتون..🥰 انشاالله قسمت همه ی خانومای م ...

ببین سعی کن ترشی و نمک و نخوری حالا نمک و خیلی کم ولی ترشی نخور افرین 😍🤗

الهی شکر عزیززززززز دلم.مبارکت باشه

ممنون عزیزم ان شاءالله شمام میری و چند روز دیگه صدای قلب نینی نازتو میشنوی

سلام دوستام کسی از شماها وکالت داشته از شوهرش که اگر شوهر نبود بتونه پانکچر کنه یا جنین انتقال بده؟ ...

کدوم مرکز هستی؟ابن سینا بری پیش سوپروایزر قبول میکنه،به شرطی که یه همراه برای روز عمل کنارت باشه.وکالت تا حالا نشنیدم بخوان.دوست من از شهرستان میومد شوهرش کارش حساس بود رفتن برای امضای رضایت نامه،گفتن روز عمل شوهرش نیاد چی میشه.خانم احمدی گفت اگه سوپروایزر قبول کنه حله.

ولی من با شوهرم میرم شناسنامه رو میگیرن ولی قیافشو که چک نمیکنن.برادری کسی رو نداری جاش ببری؟!

خداروشکر عزیزم 🙏😍، برای منم دعا کن 😍🙏

ممنون گلم چشم اگه لایق باشم تو دعاهام حتما به یادتون هستم.ان شاء الله به حق حرمت و آبروی حضرت زهرا شما و دوستای دیگمون دست پر از درگاه خدا برگردین

الهی شکر خیلی خوشحال شدم.ببین hcg هورمون بارداریه،به طور طبیعی تولید میشه.همون باعث میشه آزمایش بارد ...

ممنون عزیزم محبت داری😙

آره بخاطر اون کم کرده استرادیولو فقط من اینجا دیدم دوستان تا هفته ۱۱ یا ۱۲ استرادیولشونو کم نکردن از اون بابت نگران موندم

ببین سعی کن ترشی و نمک و نخوری حالا نمک و خیلی کم ولی ترشی نخور افرین 😍🤗

واقعا🙄 چرا ضرر داره؟ خیلی کم میخورما

بله عزیزم میگرنای شدید سه روزه! هر ماه ۲روز قبل پری هم میگرن میشم البته دلم خوشه از الان دنبال راه ...

نازنین منم میگرن دارم.روزی دو تا بطری آب معدنی کوچیک بخور کاکائو قهوه رو حذف کن.چای خیلی کم.دمنوش بابونه شیرازی رو گهگداری بخور.همین راه های ساده روی من واقعا تاثیر داشت.الان هر دو سه ماه یکبار سردرد میگیرم.البته وقتی میگیرم یه هفته درگیرم.با قرص گاهی موقت میفته چندساعت بعد شروع میشه، گاهی هم کلا نمیفته.ولی همین که دوره اش طولانی تر شده راضی ام.

واقعا🙄 چرا ضرر داره؟ خیلی کم میخورما

من خودم خیلی ترشی خورم ولی سر اولی خوردم داشتم دچار مسمومیت بارداری میشدم اندفعه نخوردم پس نخور چیزی نمیشه بزار الکی استرس نگیری