2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
مرسی عزیزم. آره خدا بخواد. اما دیدی به آخر که نزدیک میشی اصلا نمیگذره. من که همش گر دارم و گرممه. نف ...

وای اره نمیگذره 

اره منم حدیدا گر میگیرم شبا که خوب نمی خوابم‌همش دستشوییم 😥😥

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
فقط عزیزم یه سوال دیگه؟ 32 هفته هم سونوی رشد داریم؟ اگه آره، آخریشه یا هر دو هفته سونو میکنن؟

دکترا بین ۲۸ هفته تا ۳۲ سونو رشد میدن 

والا منکه ۲۹ هفته فقط سونو شدم دیگه دکترمم سونو نداد و گفت نمی خواد ولی می خوام بگم برم ببینم چند کیلو شده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازنین جان فکر کنم شما میگرن داشتی  تو بارداری هم اذیت کرد؟ مسکن براش چی میخوردی؟

اره عزیزم سه ماه اول بخاطر اینکه سطح پروژسترون خیلی بالامیره سردردای وحشتناک داشتم فک کنم ۵روز درهفته سردرد داشتم ...دوبار واقعا دیگه ازدرد کم اورده بودم شیاف دیکلوفناک استفاده کردم ..مسکن مجازهم توبارداری فقط استامینوفن ۳۲۵هستش که دردمو کم نمیکرد تحمل میکردم فقط ...

نمیری، اونو چرا خوندی حالا     تازه اگه بدونی پروبیوتیک از چی درست شده دیگه ماستشو نمیخو ...

بخدا یه ادم جیشی شدم 😂😂😂😂😂یک هفتس دارم جیش تزریق میکنم

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
اره عزیزم سه ماه اول بخاطر اینکه سطح پروژسترون خیلی بالامیره سردردای وحشتناک داشتم فک کنم ۵روز درهفت ...

وای فقط تحمل! خیلی سخته که! میگرن که با ۳۲۵ آروم نمیشه خوردن نخوردنش فرق نداره والا

من آذر ماه کورتاژ شدم آندومترم خیلی نازک شده  خیلی ناراحتم حالا گفت استرادیول بخور ده روز بی ...

عزیزم شما ازاول قراره شروع کنی ؟ یاهمون جنینای قبلیو pgdمیکنین؟من دوبار کورتاژ شدم  دومین پریودم بعد کورتاژ اندومترم به حالت قبلی برگشت 

وای فقط تحمل! خیلی سخته که! میگرن که با ۳۲۵ آروم نمیشه خوردن نخوردنش فرق نداره والا

شماهم میگرن داری ؟ اره استامینوفن انگار گچه 😒من توتاریکی و سکوت بخوابم  سردردم اروم میشه خداروشکر دوماهی میشه خیلی کم دردمیکنه 

سلام عزیزم اوابوست شما ب دستتون رسید کپسولش چند تاییه ؟؟ یعنی واقعا معتبره چجوریه هیج جا اینو ندارن ...

نرسیده بخدا ولی یه خانم رسیده بود دستش گفت اصله خانم تو تاپیک ذخیره کم تخمدان  بود منم پرداخت درب منزل گفتم که اگه اصل نبود برگردونم 

شماهم میگرن داری ؟ اره استامینوفن انگار گچه 😒من توتاریکی و سکوت بخوابم  سردردم اروم میشه خدارو ...

بله عزیزم میگرنای شدید سه روزه! هر ماه ۲روز قبل پری هم میگرن میشم

البته دلم خوشه از الان دنبال راه حلم برای بعد مثبت شدن 🤭

بله عزیزم میگرنای شدید سه روزه! هر ماه ۲روز قبل پری هم میگرن میشم البته دلم خوشه از الان دنبال راه ...

عزیییییزم درکت میکنم منم دقیقا دوروز قبل موعد سردردام شروع میشدمیفهمیدم دارم پریود میشم تازه دوروز اخرم دردمیکرد ....توسه ماهه اول شیاف دیکلوفناک ۵۰ میشه تا ۵تادونه استفاده کرد چون من فقط با همون دیکلوفناک خوب میشم ولی سه ماهه دوم وسوم نمیشه منم استفاده نکردم ...ایشالا بارداربشی همون سه ماه اولش یکم اذیت میشی سعی کن پیاز وشکلات وفست فود نخوری من هربار یه تیکه ژامبون کوچولو هم بخورم سردرد میشم