2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
من آذر ماه کورتاژ شدم آندومترم خیلی نازک شده  خیلی ناراحتم حالا گفت استرادیول بخور ده روز بی ...

نه ناراحت نباش بعد از كورتاژ همچين اتفاقي ميفته خوب ميشه نگران نباش. پيش دكتر عليرضايي ميري؟ 

خواهریا کاغذ امپول اچ ام جی رو خوندم نوشته این امپول از هورمون ادرار زنان یائسه به دست می اید یعنی ما داریم جیش کیو تزریق میکنیم تو خودمون😢😢😢😢😢

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما من روز دهم انتقالم روز موعد پرویدمم هس دو روز درد شدید رحم دارم و حالت پریودی ،امروز صبح لک ق ...

عزیزم لک لانه گزینی بوده☺ 

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم لک لانه گزینی بوده☺ 

جدی داری میگی ؟؟بخدا از صبح بغض کردم فقط غصه میخورم ،اخه دردم خیلی زیاد بود اما دمای بدنم همین ی هفته ثابت بوده ،ی شیاف اضافه کردم و خوابیدم همش میگم پریود شدم تمام 😭😭😭اخه چرا دقیقا روز موعد پریودم لک ببینم 

جدی داری میگی ؟؟بخدا از صبح بغض کردم فقط غصه میخورم ،اخه دردم خیلی زیاد بود اما دمای بدنم همین ی هفت ...

خیلی از بچه ها اینجا یادمه روز ۱۰ لک دیدن کلی هم غصه خوردن ولی حامله بودن و لک لانه گزینی بوده ،نگران نباش تا پروژسترون میزنی پریود نمیشی

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
سلام دوستان ، سوال دارم من ۲۰دی ماه انتقال داشتم که متاسفانه منفی شد ، این ماه گفتم استراحت کنم ماه ...

عزيزم

منم اول دي منفي شدم

قرار شد ٣ماه دارو مصرف كنم بعد برم پانکچر.

آز ایمنی انعقادی هم دادم و یه سری آزمایشای دیگه...

نه ناراحت نباش بعد از كورتاژ همچين اتفاقي ميفته خوب ميشه نگران نباش. پيش دكتر عليرضايي ميري؟ 

اره پیش علیرضایی میرم

میگم مشکلاتم که زیاد بود اینم بهش اضافه شد

دارن آزمایش اولیه جنینارو انجام میدن دعا کن به خیر بگذره و جواب خوب باشه بریم برا مرحله دوم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره پیش علیرضایی میرم میگم مشکلاتم که زیاد بود اینم بهش اضافه شد دارن آزمایش اولیه جنینارو انجام م ...

اينجوري فكر نكن اصلا فقط اميدت به خدا باشه و هرچي پيش آيد خوش آيد . مثبت فكر كن مطمئن باش به زودي جواب ميگيري . 

خداروشكر ان شالله كه خوبه مطمئن باش 

سخته واقعا اين همه شرايط ولي چاره اي نداريم فقط بايد صبر كنيم و توكل كنيم خود خدا زحمات ما رو ميبينه و بهترين رو جلوي راهمون ميزاره. 

خانوما من روز دهم انتقالم روز موعد پرویدمم هس دو روز درد شدید رحم دارم و حالت پریودی ،امروز صبح لک ق ...

عزیزم هنوز نمیشه گفت چی بوده. انشالله ادامه پیدا نمیکنه. منم لک دیده بودم. نگران نباش. انشالله بارداری  

خواهریا کاغذ امپول اچ ام جی رو خوندم نوشته این امپول از هورمون ادرار زنان یائسه به دست می اید یعنی م ...

نمیری، اونو چرا خوندی حالا   

تازه اگه بدونی پروبیوتیک از چی درست شده دیگه ماستشو نمیخوری