2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045106 بازدید | 684429 پست
اره این دوتا که عالی هستن منتها فرتیل اید گیر نمیاد بیاد هم شده یک میلیون ....وهمچنین ژل رویال  ...

نه اینقدر گرون نبود که من دوهفته پیش خریدم البته هرکدوم ۳۰ تادونه ژل رویال ۱۳۰ .فرتیل ایددوروبر ۲۰۰ دقیق یادم نیس

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم من به گفته ی پزشک مرکز دو ماه پشت هم ال دی خوردم برای میکرو. به دکتر خودم تو مرکز گفتم گفت اصلا نیاز نبود بخوری حالا که داری میخوری ادامه بده. میترسم تعداد تخمک هام کم بشه چون اوضاع شوهرم افتضاحه. به نظرتون بزارم بعد عید برم واسه میکرو. دیگه ال دی نخورم اصلا قبلش. ذخیره ام هم ۶/۵. وزنم طبیعی. نمیدونم همش نگرانم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم خوبی؟ به سلامتی چیزی نمونده گل پسرت رو بغل کنی. یه سوال؟ از هفته بیست هشتم و نهم به بعد م ...

سلام عزیزم خوبی؟ اره دیگه اخراشه 

ببین از ۳۰ هفته ۲هفته یکبار میگن ولی دکتر من چون گفت مشکلی نداری ۳عفته یبار شد ۲۹ که رفتم ۳۲ رفتم دفعه پیشم ۳۴ بودم که رفتم اندفعم برم ۳۶ هفته نیشه دو هفته یکبار ولی اصولا از ۳۰ هفته به بعد ۲هفته یکبار ۲.۳هفته اخرم هفته ای یکبار میشه ماشلا برای خودتم دیگه چیزی نمونده بسلامت پسر گلت و بغل کنی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه دکتر من چون مشکلی نداشتم‌گفت میتونی بخوری ولی ۲۱ دونه راکامل بخور.زینبی بابا راتگ کن راهنمایی کنن

آهان مرسی عزیزم. الان میپرسم

بله من‌خریدم‌پرداخت درب منزل ...یه خانم نی نی سایتی معرفی کرد بهم 

سلام عزیزم اوابوست شما ب دستتون رسید کپسولش چند تاییه ؟؟ یعنی واقعا معتبره چجوریه هیج جا اینو ندارن فقط اینجا داره من زنگ زدم گفتن از دبی برامون میفرستن میشه عکسشو بزاری اینجا ببینم همون اوابوسته یا نه ؟انقد دنبالش بودم باورم نمیشه 😬

@زینبی_بابا      

سلام زینب بابا جان. ببخشید من یک سوال دارم. پزشک مرکز مون بهم کفت قرص ال دی دو ماه قبل میکرو بخور. ولی پزشک خودم تو مرکز گفت اصلا نیازی نبود. ذخیره ات با سونو نرمال هست. گفت حالا که خوردی ادامه بده. ذخیره ام هم ۶/۵ هست. وزنم طبیعبه. چون اوضاع همسرم خرابه و قراره با بیوپسی نمونه بگیرن ازش. میترسم این دو ماه ال دی خوردن روی تعداد تخمکم تاثیر بزاره و کمش کنه. به نظرت بزارم بعد عید بدون ال دی برم تو سیکل. ممنون میشم راهنمایی کنیم. نگرانم

سلام عزیزم خوبی؟ اره دیگه اخراشه  ببین از ۳۰ هفته ۲هفته یکبار میگن ولی دکتر من چون گفت مشکلی ن ...

مرسی عزیزم. آره خدا بخواد. اما دیدی به آخر که نزدیک میشی اصلا نمیگذره. من که همش گر دارم و گرممه. نفسم هم درست بالا نمیاد یه وقتایی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم.برو تو سایت مرکز ناباروری مام از تیم دکتر نصر وقت بگیر.درصد موفقیتشون خوب بوده.ایشالا که ...

ممنون عزیزم شماخودتون پیشش تجربه ای داشتین بعددکترش مرده مشکلی نداره ؟

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
سلام عزیزم خوبی؟ اره دیگه اخراشه  ببین از ۳۰ هفته ۲هفته یکبار میگن ولی دکتر من چون گفت مشکلی ن ...

فقط عزیزم یه سوال دیگه؟ 32 هفته هم سونوی رشد داریم؟ اگه آره، آخریشه یا هر دو هفته سونو میکنن؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستای گلم من به گفته ی پزشک مرکز دو ماه پشت هم ال دی خوردم برای میکرو. به دکتر خودم تو مرکز گفتم گف ...

عزیزم من الان ۵ ساله دارم میخورم بدونه وقفه زخیرمم ۶.۹ نزدیک هفته با ال دی زخیرت کم نمیشه خیالت راحت

عزیزم من الان ۵ ساله دارم میخورم بدونه وقفه زخیرمم ۶.۹ نزدیک هفته با ال دی زخیرت کم نمیشه خیالت راحت

خداروصد مرتبه شکر. چه خوبه ادم اینجا نگرانی هاشو میگه برطرف میشه. مرسی گلم