2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم همون آمپول هایی که دکتر گفته رو باید بزنی گلم  چون داروهایی که میدن اثر ...

مرسی بخوبیت فداتشم آمپولارو که میزنم روزی 225 واحد سینال اف با اچ ام جی روزی 3 تا ولی میگن گونال اف بهتره به خاطر همین نمیدونم چکار کنم

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
از دست تو دختر، تا بری میکرو کنی من پیر میشم از دستت 🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

به قول دارچین جون انگار نیت کردم بخورم 

الان یه ساشه رو شروع کردم 

انشاالله که خیره🤦🤦🤦🤦🤗🤗🤗🤗😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 به قول دارچین جون انگار نیت کردم بخورم  الان یه ساشه رو شروع کردم  ا ...

گلم توهم سیکل میکروییی؟من ماه قبل پودرشو خوردم 60 تا روزی دوتا پودر اینو فولیک

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم همون آمپول هایی که دکتر گفته رو باید بزنی گلم  چون داروهایی که میدن اثر ...

زینب جون حتما ازمایش باید روز ۱۵ انتقال باشه ؟ نمیشه زودتر رفت؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خیلی ناراحتم خیلیی اصلاحالم دست خودم نیست. اسپرم همسرمم خوب نیست.. سری قبل از4تاتخمک یک جنین داشتم و ...

بازهم خوبه امید داشته باش من با ۶تا تخمک ۳تاجنین شد که بلاست نشدن.ایندفعه چکارکردی که تخمک وجنینات بیشتر شد؟

یا رب العالمین
خواهش می کنم راهنماییم کنید من پانکچر دومم هم ۵تا تخمک بود که شده ۲جنین تا امروز ...حالا فردا معلوم‌ ...

کیفیتش را که جنین شناس میدونه

عجیبه من دکترم گفته بود سه روز بعد پانکچر برم انتقال که جنین شناس کنسل کرد گفت جنین ها ضعیفن

یا رب العالمین
عزیزم من اولین باره اینو شنیدم راستش و هیچ اطلاعی ندارم، حتما فرصت کنم سرچ میکنم و راستش از بس شایع ...

ممنون میشم عزیزم اگر اطلاعاتی داشتین در این مورد بفرمایید

جواب آزمایش هام رو پی دی اف کردم ولی متاسفانه نمی تونم ارسال کنم ببینید

دکتر من فرتیل اید وژل رویال داد اوناهم خوبه

اره این دوتا که عالی هستن منتها فرتیل اید گیر نمیاد بیاد هم شده یک میلیون ....وهمچنین ژل رویال 

این دوتا رو گذاشتم برای قبل میکرو انشالا که برم بخرم 

اینوفولیک رو گفتم قبل از اینکه بیام تهران یه امتحان کنم شاید خدا خاست وگرفت

قوربونت توم همینطور🤗🤗

سلام عزیزم خوبی؟ به سلامتی چیزی نمونده گل پسرت رو بغل کنی. یه سوال؟ از هفته بیست هشتم و نهم به بعد ماهی چندبار روتینه برای ویزیت شدن؟ من الان بیست و نه و دوروز هستم، فردام وقت دکتر دارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم