2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
زنگ زدم کلینیک صبح بیمارستان الزهرا، تلفن گویا بود. اول کد ملی رو وارد کردم. بعد کد ۴۳ یعنی قسمت آلر ...

مرسی عزیزم صبح چه ساعتی باید زنگ بزنم ؟؟

صبح زود یا فرقی نداره ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
مرسی عزیزم صبح چه ساعتی باید زنگ بزنم ؟؟ صبح زود یا فرقی نداره ؟؟

از ساعت 10 صبح تا 11شب میشه تماس گرفت.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه شنبه یعنی فردا بهتون نوبت دادن ؟؟؟

آره عزیزم. نگفت فردا. فقط گفت سه شنبه. منظورش فردا بود.

نت سرچ میکردم یه تاپیک از سالهای قبل پیدا کردم. یه خانومی نوشته بود کلینیک الزهرا ب من گفته دوشنبه تماس بگیر که برای سه شنبه صبح برای دکتر شرکت بهت وقت بدیم.

انگار چندساله روتینش همینه

حالا من بازم امروز میرم خیابون میر ببینم اونجا مطب داره یا نه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره عزیزم. نگفت فردا. فقط گفت سه شنبه. منظورش فردا بود. نت سرچ میکردم یه تاپیک از سالهای قبل پیدا ک ...

عزیزم پی وی بهتون پیام دادم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بخاطر همین پرسیدم چون تو ivfروز انتقال باهم فرق میکنه مثلا من روز ۱۲ پانکچرشدم و بعضیا روز ۱۹ پانچر ...

خوب دیگه ما با روزهای قبلش کاری نداریم. تعداد روزهای بعد انتقال رو میشمریم بعلاوه 14 میکنیم و سن جنین موقع انتقال   

یعنی ممکنه باعث بزرگ شدن فیبروم بشه؟ یا باعث بشه مثل کلومیفن ذخیرم رو کم کنه؟

عزیز ال دی هم کم میکنه من قبل میکرو دارم میخورم؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

خواهش می کنم راهنماییم کنید من پانکچر دومم هم ۵تا تخمک بود که شده ۲جنین تا امروز ...حالا فردا معلوم‌میشه اگه کیفیت خوب بودن فریز میشه ؟دوتا رو فریز می کنن ؟اگه به درد فریز نخورد انتقال بدم ؟من راهم دوره از بیمارستانم نمی دونم چی کار کنم فردا برم نرم ؟جنین شناس میگه دکترت می دونه دکتر میگه جنین شناس !اخه دوتا به درد نخور ارزش این راه دور و این هزینه زیادو داره یا بگم پرتش کنن ...کارم شده گریه ....